To je to što me zanima!

Grozni prekidi ili grozni ljudi? Kako su 'pucale' slavne veze...

Dok su mnogi zainteresirani tko je od slavnih parova kada prohodao, nekad su još zanimjiviji načini kako su se oni rastali. Od razvoda preko SMS-a do prekida tijekom intervjua s Oprah, ovo su samo neki od njih...
Vidi originalni članak

Puno veza završilo je uistinu ružnim i neobzirnim prekidima, ali većina parova barem to ne mora proživjeti javno pod povećalom medija. Kao i svi "obični smrtnici", mnogi su slavni prošli kroz grozne prekide, a BuzzFeed je sabrao neke od najgorih.

1. Julia Roberts i Kiefer Sutherland

Na dan njihovog predviđenog vjenčanja, Julia Roberts ostavila je Kiefera Sutherlanda i preletjela je Veliku baru kako bi otišla u Irsku s njegovim najboljim prijateljem Jasonom Patricom.

2. Pete Davidson i Cazzie David

Davidson je s Cazzie prekinuo putem SMS poruke, a da bi sve bilo još gore, dan kasnije saznala je preko Instagrama da se viđa s Arianom Grande.

3. Russel Brand Katy Perry

Kao da prekid putem SMS-a nije dovoljno poražavajuć, pjevačica Kary Perry saznala je za svoj razvod tim putem. Njihov brak trajao je samo 14 mjeseci.
4. Crystal Harris i Hugh Hefner

Samo pet dana prije njihovog vjenčanja, Crystal je pobjegla iz Hefnerove vile, a usput se poslužila i uzela njegovog najdražeg psa sa sobom. Ipak, vratila mu se te su ostali zajedno sve do njegove smrti.

5. Billy Bob Thornton i Laura Dern

Dok je Dern bila na snimanju, njezin zaručnik Billy Bob prekinuo je svaki kontakt s njom i oženio drugu - Angelinu Jolie. Laura Dern jednom je prilikom to opisala 'kao da je iznenada umro'.

ČESTITALA DAN SV. DUJE Danijela se oglasila po prvi put nakon prekida veze s Grašom

6. Daniel Day-Lewis Isabelle Adjani

Glumac Daniel Day-Lewis svoju šestogodišnju vezu završio je putem faks uređaja. Zašto? Saznao je kako je ona trudna.

7. Kim Kardashian i Kris Humphries

Kris Humphries, drugi suprug Kim Kardashian, o svom razvodu morao je saznati putem naslova u tabloidima.

8. Tylor Swift Joe Jones

U jednom je intervjuu Swift priznala kako ju je, kad je imala 18 godina, Joe Jones "napucao" u telefonskom razgovoru od 27 sekundi.

9. Iggy Azalea i Nick Young

Pjevačica Iggy Azaea uhvatila je svog zaručnika kako pokušava u tajnosti dovesti drugu ženu u njihovu kuću, a njezin šok se povećao kad je kroz medije saznala da s bivšom očekuje drugo dijete.

10. Matt Damon i Minnie Driver

Par je zajedno bio godinu dana kad je Damon na gostovanju kod Opre rekao da nije u vezi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Čeljo Brtika 05.06.2021.

    Tylor Swift i Joe Jones 🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare