To je to što me zanima!

Grubnić dobio novog 'ljubimca' na četiri kotača: 'Hvala vam na iznenađenju. Moja nova beba...'

Modni mačak još uvijek nije otkrio o kojem se automobilu radi, ali sudeći prema snimci, a i kako je napisao, sretan je kao malo dijete.
Vidi originalni članak

Stilist Marko Grubnić (40) pohvalio se svojim obožavateljima na iznenađenju koje mu je, kako je napisao, priredio Vlado. Naime, veliki i luksuzni limeni ljubimac stigao je u njegov dom, točnije garažu, i to s crnom navlakom i crvenom mašnom.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Nova beba'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modni mačak ponosno se pohvalio, a iako još uvijek nije pokazao o čemu se točno radi, sudeći prema snimci, riječ je o nekom novom 'ljubimcu' na četiri kotača. 

- Hvala Vlado na potpunom doživljaju i iznenađenju - napisao je na snimci na kojoj uzbuđeno skida mašnu i povlači crnu navlaku.

- Nova beba - dodao je.

NESREĆA NA BRANIMIROVOJ Dva auta sudarila su se na Branimirovoj u Zagrebu, jedan je udario u semafor

Marko se i fotkao, ali nije htio previše otkrivati o kojem automobilu je riječ. To za sada ostaje tajna.

Osim što je dobio novog "ljubimca" ili kako bi on rekao, novu "bebu", otkrio je sa smiješkom na licu kako je sretan kao dijete. 

Podsjetimo, Marko se prije nekoliko dana vratio u Zagreb, a pratitelje je odmah oduševio svojom gradskom modnom kombinacijom. Crnu majicu marke Burberry iskombinirao je sa Gucci ribarskim šeširom i crvenom koraljnom ogrlicom. Moramo priznati da na prvu izgleda kao da se vratio s Havaja.

Vratio se je modni mačak s mora, ali ovog puta ne s Havaja. Odmarao je on sa svojim prijateljima u vili s bazenom, a tamo je i veselo zajahao na jednoroga baš poput pravog kauboja.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S GRUBNIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 189

  • Amg 02.09.2022.

    jaše on jaše svi mi to znamo

  • LOST03 28.08.2022.

    Markec budi mi sugardaddy😍Uh al je mačkica ovaj Markec😍Predi tigričuuuuuu mmm 😇

  • Sadzida Fufic 19.08.2022.

    I torbicu mu Vlado kupio🤦‍♀️

Komentiraj...
Vidi sve komentare