To je to što me zanima!

Grubnić izveo majku na večeru, dobila je same komplimente: 'Branka kida. Kao lutkica je!'

Večerali su u jednoj vili. Marko u crnom odijelu sa zlatnim detaljima i golemim bijelim cvijetom, a majka Branka u kratkoj haljini s cvjetnim uzorkom
Vidi originalni članak

Modni stilist Marko Grubnić izveo je ovog vikenda majku Branku na večeru. I to ne bilo gdje, sudeći prema fotografiji na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Večerali su u jednoj istarskoj vili. Marko u crnom odijelu sa zlatnim detaljima i golemim bijelim cvijetom, a majka Branka u kratkoj haljini s cvjetnim uzorkom. Usputno su se fotografirali na terasi, koja je bila ispunjena zelenim biljem i ružičastim ružama.

Grubnić je fotografiju podijelio sa svojih više od 70 tisuća pratitelja na Instagramu. Mnogi od njih bili su impresionirani izgledom njegove majke.

- Večera u ružičnjaku s mojom omiljenom ružom - napisao je Marko u opisu objave.

'MOJ DOKTOR JE BOLJI OD TVOG' Marko Grubnić nam otkriva koje tretmane pomlađivanja koristi: 'Muškarci trebaju njegovati lice'

'Mama Branka kida', 'Oboje ste toliko lijepi, a gospođa je kao lutkica. Predivna mama, a o sinu netrebam ništa više reći', samo su neki od komentara.

Inače, Marko je nedavno bio na tretmanu 'Profhilo', koji poboljšava elastičnost, hidrataciju i tonus kože, a izvodi se u razmaku od tri mjeseca u godini dana. Tretmanom se vraća prirodan i svjež izgled kože, a stilist nam je otkrio da on to smatra njegom lica.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • roundtrain 27.06.2023.

    Meni se čini da je ovaj sredovječan lik i Stara Babka, likovi iz muzeja voštanih figura...

  • billi Galeb 26.06.2023.

    Toliko su lijepi da se nedaju gledat

  • eka mala 26.06.2023.

    Nije bolest sve što boli!Treba distojanstveno srariti,a ne od sebe raditi ovakav cirkus!

Komentiraj...
Vidi sve komentare