To je to što me zanima!

Grubnić izvukao asa iz rukava: Plesao u košulji od 9000 kuna

Nije lako, ali ja sam profesionalac. I kad sam najumorniji, potegnem posljednji atom snage. Prošle nedjelje imao sam temperaturu i siguran sam da gledatelji to nisu primijetili, komentirao je Grubnić
Vidi originalni članak

Očekivao sam da ću se ponovno naći u dvoboju. U životu sam napravio puno velikih stvari i nikad nisam dobio podršku, rekao je Marko Grubnić (36) koji nastavlja natjecanje u showu 'Ples sa zvijezdama'.

Još u petak je tulumario na djevojačkoj večeri najbolje prijateljice Maje Šuput (39), a zbog natjecanja je napustio klubove i odjurio na probu.

- Nije lako, ali ja sam profesionalac. I kad sam najumorniji, potegnem posljednji atom snage. Prošle nedjelje imao sam temperaturu i siguran sam da gledatelji to nisu primijetili. Cijeli život Maja i ja maštamo o djevojačkoj te nisam mogao propustiti taj spektakl - otkrio je Grubnić i dodao kako se proveo kao nikad u životu.

REAKCIJE NA PLES Publika: 'Grubnić svaki put ide u dvoboj i svaki put se spasi...'

U nedjelju je plesao rumbu, za koju je bio predviđen jedan drugačiji kostim u kubanskom stilu. Ipak, došlo je do promjene kako bi se bolje vidjeli pokreti pa se na scenu popeo u košulji iz svojeg ormara, čija se vrijednost procjenjuje na vrtoglavih devet tisuća kuna.

- To je bio moj ‘as iz rukava’. Mislim da se sve sjajno uklopilo u cijelu priču i scenografiju - zaključio je Marko koji je košulju nosio u već nekoliko navrata.

Modni stilist košulju talijanskog brenda nosio je na proslavi 36. rođendana u jednom zagrebačkom restoranu te ju je nosio na putovanju u Dubai. 

- Malo ti je seljava ta košulja - komentirali su obožavatelji. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NIJE KRIVA CAMILLA? Pravi razlog razvoda princeze Diane i Charlesa šokirao javnost

Idi na 24sata

Komentari 43

  • deena 17.04.2019.

    Jel to versace? Ima slicna u Rosesu u jednom ducanu, vec 3 godine visi na vjesalici, mislim samo 4000 ili 5000

  • arf_4 16.04.2019.

    takvih i sličnih košulja je pun hrelić a možeš ih nabavit za pet kuna i manje čak i za tri kune. razlike nema nikakve. čak su neke na hreliću puno ljepše od ovog jada koji se hvali da košta 9 000

  • Philipp Plein 16.04.2019.

    Neka lik nosi i košulju od 20.000,- Kuna, ako može, može. Serete po čovjeku, a ne možete si priuštiti niti jedne Air Maxice ili ih kupujete na 24 rate... Uvijek je bilo ljudi su imali novca, uvijek će i biti. Ostali neka se jedu od ljubomore ili neka žive svoj život. Svatko neka si kroji život prema svom novčaniku, ali srat’ po nekome čija košulja košta više nego što vrijedi njihov pun ormar je jadno... Okrećete se od jada u kafiću za ljudima koji naruče Red Bull, čašu 18 godina starog Chivas-a s ledom i bocom Martini Astija, komentirate i serete, jer si sami ne možete priuštiti. Živite svoj život, ne opterećujte se time otkud nekom novci za skupi Audi, BMW ili Mercedes, naj noviji iPhone... Biti će vam lakše...

Komentiraj...
Vidi sve komentare