To je to što me zanima!

Grubnić o izazovnoj haljini: 'Mi pomičemo granice, a Maja je savršena! Ona je moja barbika'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Maja je na sebi imala ružičastu haljinu koja je više otkrivala nego skrivala te je tako podigla prašinu. Kao i za mnoge njezine modne kombinacije zaslužan je Marko Grubnić
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput (42) u nedjelju navečer na malim ekranima poznatog showa 'Supertalent' pojavila se u nikada izazovnijoj modnoj kombinaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Maja je na sebi imala ružičastu haljinu koja je više otkrivala nego skrivala. Kao i za mnoge njezine modne kombinacije zaslužan je Marko Grubnić (38).

Ovu izazovnu modnu kombinaciju iskomentirao je i ovaj njezin modni stilist. Naime, Marko je društvenoj mreži Instagram podijelio fotografiju s pjevačicom.

- Ponosan sam na svoju prekrasnu Barbiku. Ovo je samo jedna od mnogo haljina koje podižu standarde i pomiču granice Showtimea, kao što to čini i zaslužuje ova emisija - napisao je modni stilist u opis ispod objave na Instagramu. 

NIKADA IZAZOVNIJA Maja Šuput u haljini koja ne trpi donje rublje: 'Pazi da te pčele ne napadnu, ali i gimnastičar'

- Sve moje vizije savršeno su utjelovljene u Maji Šuput - nadodao je Grubnić.

Cvjetni detalji haljine skrivali su samo strateške dijelove njezinog tijela, a po prozirnim dijelovima dalo se zaključiti da ova haljina ne trpi donje rublje.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • sanjakorać 29.11.2021.

    Grubnić ne živi u realnom svijetu.Žene su mu lutke od kojih radi voštane figure.Tako nerealno te glave izgledaju baš ko u muzeju .Odjeću koju on izrađuje ili bira i oblači ih kroz ovih par pjevačica je nešto kao ekstravagantno,možda i lijepo ali nije primjereno za svaku emisiju.Ovaj termin supertalenta ide u vrjeme kad bi djeca sa roditeljima gledali emisiju a ne polugolu Maju.Žalosno je što je očito pobrana fora sa Karleušom iz granda .Iskreno Martina je lijepo i primjereno obučena i samim time daje emisiji šarm.

  • 29.11.2021.

    I hoda poput barbike. Ni nasmijati se ne može.I pogled joj je da se zabrineš. Ali ona je svoju egzistenciju osigurala.Hopa cupa, pir po pir, gaža na gažu. I to joj je bitno. Novac, slava, ima sve. Ili možda nema. A bila je slatkica koja je možda imala dovoljno da ne napravi to od sebe. Pitanje je da li zna što je dovoljno... Ja se s njom ne bih mijenjala. Neki možda ipak bi. Njima je teško. Ali svi biramo pa tako i ona. Imati razlog za osmijeh je ipak neprocjenjivo. I moći ga pokloniti.

  • Cherylin 29.11.2021.

    Malo bolja od one forange posuđene iz kulmerovih dvora

Komentiraj...
Vidi sve komentare