Show

Komentari 28

Grubnić o izazovnoj haljini: 'Mi pomičemo granice, a Maja je savršena! Ona je moja barbika'

Grubnić o izazovnoj haljini: 'Mi pomičemo granice, a Maja je savršena! Ona je moja barbika'

Maja je na sebi imala ružičastu haljinu koja je više otkrivala nego skrivala te je tako podigla prašinu. Kao i za mnoge njezine modne kombinacije zaslužan je Marko Grubnić

Pjevačica Maja Šuput (42) u nedjelju navečer na malim ekranima poznatog showa 'Supertalent' pojavila se u nikada izazovnijoj modnoj kombinaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Maja je na sebi imala ružičastu haljinu koja je više otkrivala nego skrivala. Kao i za mnoge njezine modne kombinacije zaslužan je Marko Grubnić (38).

Ovu izazovnu modnu kombinaciju iskomentirao je i ovaj njezin modni stilist. Naime, Marko je društvenoj mreži Instagram podijelio fotografiju s pjevačicom.

- Ponosan sam na svoju prekrasnu Barbiku. Ovo je samo jedna od mnogo haljina koje podižu standarde i pomiču granice Showtimea, kao što to čini i zaslužuje ova emisija - napisao je modni stilist u opis ispod objave na Instagramu. 

- Sve moje vizije savršeno su utjelovljene u Maji Šuput - nadodao je Grubnić.

Cvjetni detalji haljine skrivali su samo strateške dijelove njezinog tijela, a po prozirnim dijelovima dalo se zaključiti da ova haljina ne trpi donje rublje.

Najčitaniji članci