To je to što me zanima!

Grubnić se hvali, odjeven u Dior krenuo na putovanje privatnim zrakoplovom: 'Milano, dolazim'

Njegova objava je u četiri sata prikupila više od dvije tisuće lajkova, a u komentarima su mu se javile i naše poznate influenserice, jedna od njih je i supruga bivšeg igrača Dinama, Lejla Hajrović
Vidi originalni članak

Stilist Marko Grubnić (38) spreman je za nove avanture. Na Instagram profilu objavio je fotku na kojoj pozira ispred privatnog zrakoplova. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U shopping. Milano, dolazim - napisao je u opisu ispod niza fotografija i video snimke. Naime, Grubnić je osim vanjskog dijela aviona pokazao i njegovu luksuznu unutrašnjost.

Na njegovim fotkama najviše pažnje privukla je skupocjena torbica brenda Christian Dior, a kako bi cijela kombinacija bila ujednačena, Modni Mačak je na sebi imao i Diorovu majicu i tenisice. 

U kratkoj snimci, koju je objavio uz fotke, pokazao je kako je izgledao njegov let i slijetanje u Milano s pogledom iz perspektive pilota.

ZA NOVI DOM Modni Mačak se pohvalio novim jastucima, koštaju 18.000 kuna

Objava je u četiri sata prikupila više od dvije tisuće lajkova, a u komentarima su mu se javile i naše poznate influencerice, jedna od njih je i supruga bivšeg igrača Dinama, Lejla Hajrović

- Uživanje u životu; Kralj; Prezgodan - pisali su mu obožavatelji. 

Idi na 24sata

Komentari 107

  • vinja 02.08.2021.

    Nisam shvatila, da li sam pilotira u privatnom zrakoplovu ili ima privatnog pilota. Trebao je to temeljitije objasniti, pogotovo za svoje vjerne pratitelje.

  • croatian from federation.. 01.08.2021.

    Šup..Meraklija…

  • ZatvoreniKonj 31.07.2021.

    Je i ja sam jednom isao Concordom u Lijevo Sredicko i kaj nitko ni A o tome ??? Pih 😱

Komentiraj...
Vidi sve komentare