Show

Komentari 107

Grubnić se hvali, odjeven u Dior krenuo na putovanje privatnim zrakoplovom: 'Milano, dolazim'

Grubnić se hvali, odjeven u Dior krenuo na putovanje privatnim zrakoplovom: 'Milano, dolazim'

Njegova objava je u četiri sata prikupila više od dvije tisuće lajkova, a u komentarima su mu se javile i naše poznate influenserice, jedna od njih je i supruga bivšeg igrača Dinama, Lejla Hajrović

Stilist Marko Grubnić (38) spreman je za nove avanture. Na Instagram profilu objavio je fotku na kojoj pozira ispred privatnog zrakoplova. 

POGLEDAJTE VIDEO 

- U shopping. Milano, dolazim - napisao je u opisu ispod niza fotografija i video snimke. Naime, Grubnić je osim vanjskog dijela aviona pokazao i njegovu luksuznu unutrašnjost.

Na njegovim fotkama najviše pažnje privukla je skupocjena torbica brenda Christian Dior, a kako bi cijela kombinacija bila ujednačena, Modni Mačak je na sebi imao i Diorovu majicu i tenisice. 

U kratkoj snimci, koju je objavio uz fotke, pokazao je kako je izgledao njegov let i slijetanje u Milano s pogledom iz perspektive pilota.

Objava je u četiri sata prikupila više od dvije tisuće lajkova, a u komentarima su mu se javile i naše poznate influencerice, jedna od njih je i supruga bivšeg igrača Dinama, Lejla Hajrović

- Uživanje u životu; Kralj; Prezgodan - pisali su mu obožavatelji.