To je to što me zanima!

Grubnići na okupu: Tata čuvao psiće, a Marko i mama pozirali

Mama Branka odjenula je pripijenu bijelu haljinu, štikle i bundu, a cjelokupan stajling je upotpunila dugom ogrlicom. Marko je nosio odijelo i rastvorio je prve gumbe košulje pa su mu se vidjela prsa
Vidi originalni članak

Dan uoči Božića modni stilist Marko Grubnić imao je pune ruke posla kao i većina ljudi koji paze na svaki detalj kako bi sve proteklo u najboljem mogućem redu za nadolazeće blagdane. Oko podneva je stilist bio na Cvjetnom trgu u Zagrebu gdje se odlično provodio u društvu svojih dragih prijatelja.

POGLEDAJTE INTERVJU S GRUBNIĆEM: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Objavio je nekoliko fotografija na kojima nazdravlja te je zaželio svojim pratiteljima sve najbolje za Božić. Inače smo naviknuli vidjeti Marka i njegovu majku Branku kako se smješkaju ispred objektiva, međutim, po uzoru na veličanstvene božićne čestitke kakve rade slavne face, stilist je uspio okupiti cijelu obitelj i ovjekovječiti ovaj Badnjak. 

Tako se na fotografiji vidi i Markov otac, koji se inače ne pojavljuje na fotkama koje Marko objavljuje na profilima svojih društvenih mreža. U naručju mu sjede psići, koji su također imali svoju obleku. 

- Želim svima vama prekrasno i mirno Badnje večer, ispunjeno ljubavlju, srećom i zadovoljstvom. Sretan Božić želi vam moja obitelj - napisao je. 

Mama Branka odjenula je pripijenu bijelu haljinu, štikle i bundu, a cjelokupan stajling je upotpunila dugom ogrlicom. Marko je nosio odijelo i rastvorio je prve gumbe košulje pa su mu se vidjela prsa, a u rukama je imao gigantsku kuglicu za bor.

STILIST O LJUBAVI Marko Grubnić: Volim se buditi uz poljupce i ukusan doručak...

Tata Veljko također je bio sređen poput ostatka obitelji, a stavio je i leptir mašnu. Jelka je ukrašena do savršenstva, od kuglica, lampica, lizalica, a s obzirom na to da su ove godine poseban 'hit' Orašari, jednog je kraj bora postavio i naš osviješteni stilist Marko. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 130

  • pepito245 02.01.2020.

    što je najgore od svega..i da je normalna fotografija(bez kerefeka) opet bi bila strašno debilna jer se ovako odrasla osoba ne može naslikavati s mamicom i taticom.

  • SašaBiljan 26.12.2019.

    mama mlađa od njega!

  • Boljšoj 26.12.2019.

    plastic is fantastic

Komentiraj...
Vidi sve komentare