To je to što me zanima!

Grudi joj žele 'pobjeći' iz topa, a partner od srama iz dvorane

Pjevačica je objavila fotografiju iz dvorane u kojoj se pripremala za nastup u showu 'Ples sa zvijezdama'. 'Fotka' je oduševila njene pratitelje koje su joj uputili mnoštvo komplimenata
Vidi originalni članak

Nicole Scherzinger (38) trenutno promovira TV film 'Prljavi ples' u kojem je ona utjelovila Penny Riveru. Zbog toga je nastupila i kao posebna gošća u showu 'Ples sa zvijezdama'. Tijekom priprema za nastup, Nicole je 'opalila' jednu fotografiju sa svojim plesačem koji je se, naizgled, 'srami'. 

- Prestani mi se smijati! Pripremamo se za nastup na finalu - napisala je kratko Nicole uz fotografiju. Obožavatelji su je nagradili s tisućama 'lajkova', a u komentarima su joj uputili mnoštvo komplimenata. 

- Izgledaš bolje nego ikad, jako si seksi - napisao joj je jedan pratitelj. 

BIvša članica grupe Pussycat Dolls skoro je odbila ulogu instruktorice plesa u remake 'Prljavog plesa' jer je njen lik išao na abortus. 

- Jedva sam prihvatila ulogu jer ne želim promovirati pobačaj. Ali, nadam se da će gledateljice nešto naučiti iz cijele situacije - rekla je pjevačica i bivša članica žirija u showu 'X Factor'. 

Nicole je prije dva mjeseca prekinula s tenisačem Grigorom Dimitrovom, a nedavno je viđena kako odlazi kući s bivšim dečkom Jennifer Lopez, plesačem Casperom Smartom (30). 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • jdn 25.05.2017.

    ma cura imaa odicne sisone, sto se ima drugo za reci, super je

  • Fernando da Ramirez Ayala 24.05.2017.

    Auhhh,kolik crni krug oko bradavice,šok!

  • sladana 24.05.2017.

    Ova cura je prezgodna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare