To je to što me zanima!

Grudi 'pobjegle' na zrak: Nicki je u emisiji izvirila bradavica

Američka reperica poznata je po pokazivanju svojih bujnih grudi, a u emisiji uživo nije skidala osmijeh s lica iako je malo falilo da joj grudi ispadnu iz haljine
Vidi originalni članak

Na nastupima i gostovanjima, Nicki Minaj (32) često ima problema s odjećom pa je tako bilo i tijekom intervjua s voditeljem Andyjem Cohenom. 

Reperica je u emisiji 'Watch What Happens Live' pokazala dekolte, a izvirala joj je i bradavica što su kamere, naravno, zabilježile. 

No pošto je Nicki poznata po pokazivanju svojih bujnih grudi, nije skidala osmijeh s lica iako je malo falilo da joj grudi sasvim ispadnu iz haljine. Komentirala je i mali incident na dodjeli MTV Video Music Awards kad joj se na haljini potrgao zatvarač. 

- Bila sam u panici. Nisam htjela uopće nastupiti, ali onda bih iznevjerila Jessie i Arianu pa im nisam htjela uništiti taj trenutak - rekla je Nicki koja je tada raspuknutu haljinu držala rukama. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • RobertMrsic_1 09.01.2015.

    Ma daj gospodo iz 24sata pa ovo je stvarno previse ali eto dobro se za nasmijati ali na vas racun ovaj put, sta bi bilo da joj sisa ispala bila bi na pocetnoj mjesto terorista

  • NIXONX 01.01.2015.

    Baš oku ugodno! ..:):) ja nisam moralist :P

  • Mercedes s klasa 25.12.2014.

    Žene su prekrasne

Komentiraj...
Vidi sve komentare