To je to što me zanima!

Grudi su joj najjače oružje: Što kažete na najseksi Britanku?

Plavokosa Helen Flanagan proglašena je najseksi Britankom prema izboru FHM-a. Na njihovoj zabavi u prvi plan stavila je svoje bujno poprsje kojim se najviše ponosi
Vidi originalni članak

Na FHM-ovoj zabavi, priređenoj u čast njihove liste 100 najseksi žena svijeta, plavokosa Helen Flanagan (22) plijenila je pažnju u dekoltiranoj crnoj haljini u kojoj je do izražaja došlo njezino bujno poprsje koje je nedavno pokazala u časopisu. Glumicu, najpoznatiju po ulozi Rosie Webster u britanskoj sapunici 'Coronation Street', časopis FHM proglasio je najseksi Britankom.

- Apsolutno sam oduševljena što su me proglasili najseksi ženom u Velikoj Britaniji. To će mi zasigurno ojačati samopouzdanje, pogotovo jer je konkurencija bila jaka. Hvala svima koji su glasovali za mene - izjavila je glumica.

I dok si je Mila Kunis, koju je FHM proglasio najseksi ženom na svijetu, titulu priskrbila kombinacijom osobnosti, talenta i prirodne ljepote, Helen su ponajviše pomogle brojne golišave fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama. Nakon angažmana u sapunici 'Coronation Street' manekenka pola godine nije dobila nikakvu ponudu za posao pa je pažnju medija počela privlačiti objavljivanjem svojih fotografija u rublju.

Na ljestvici 100 najseksi žena Helen se uspjela plasirati na visoko treće mjesto, odmah nakon Mile Kunis i Rihanne. Dugogodišnja djevojka nogometaša Manchester Uniteda Scotta Sinclaira (24) iza sebe je ostavila daleko poznatije protivnice poput Kelly Brook, Rosie Huntington-Whiteley, Scarlett Johansson i brojne druge.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • chelseaMG 03.05.2013.

    ja neću ništa reći, samo ću isplaziti jezik.

  • ivest 03.05.2013.

    :)

  • kung fu panda 03.05.2013.

    kog briga

Komentiraj...
Vidi sve komentare