To je to što me zanima!

Gruica u izazovnoj kombinaciji: Crni flasteri jedva prekrili grudi

Nakon kratke pauze, glumica Ana Gruica Uglešić, zajedno sa svojim kolegicama odigrala je predstavu. Svoje dojmove je podijelila s pratiteljima, a njima je zapalo za oko nešto drugo
Vidi originalni članak

Glumica Ana Gruica Uglešić (40) pohvalila se na društvenim mrežama kako je nakon kratke pauze, ponovno odigrala kultnu 'Splićanku'. 

JEDNA DRUGOJ SU PODRŠKA Ana Gruica uživala u restoranu koji su otvorili Iris i Marko: 'Sve je ostalo isto, a ništa isto nije...'

Ispod blještavog korzeta naziru se crni flasteri...

Na fotografiji glumica je u blještavom korzetu, a ispod kojeg se naziru crni flasteri zalijepljeni na grudima. Na vratu nosi ogromnu ogrlicu, a šminkom je istaknula oči i usne.

Ovaj outfit je Ana nosila jer je nakon kratke pauze ponovno stala na kazališne daske i odigrala kultnu 'Splićanku'. Kaže, kako joj je neizmjerno zadovoljstvo bilo gledati svoje kolegice, te ju je veselilo što je svaka svoj dio 'odvalila'.

- Svašta sam naučila kroz rad na ovoj predstavi. Sazrela i kao glumica i kao kolegica. Hvala joj na svemu. Predstavi. I svim ljudima koji imaju veze s njom - zaključila je.

DOŠLI NA PREDSTAVU Ana Gruica i suprug privukli su pažnju na premijeri u Splitu

Oduševljeni fanovi pohvalili glumicu

Iako se glumica pohvalila predstavom i dobro odigranom ulogom, za oko su ipak zapeli flasteri.

- Najljepša si; Ma što će ti flasteri, boginjo? Šteta što nisam mogao doći gledati predstavu - pisali su u komentarima.

Podsjetimo, na premijeri predstave 'Crvena voda' u Splitu, koja je nastala prema romanu Jurice Pavčića, došla je glumica u pratnji supruga Borana Uglešića.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • simonairena 20.12.2023.

    muske crte lica😕

  • crowal 20.12.2023.

    Ja mislio da je muško

Komentiraj...
Vidi sve komentare