To je to što me zanima!

Grupa Body Count dolazi u Zagreb: 'Set lista je spremna'

Dugoočekivana europska turneja grupe Body Count započela je 1. lipnja i već u prvih nekoliko nastupa oduševila tisuće fanova diljem kontinenta. Prve set liste otkrivaju da će svirati najviše pjesama prvog albuma.
Vidi originalni članak

Dugoočekivana europska turneja grupe Body Count započela je 1. lipnja i već u prvih nekoliko nastupa oduševila je desetke tisuća fanova diljem kontinenta. Prve set liste otkrivaju da su na ovim nastupima odlučili svirati najviše pjesama s kultnog prvog albuma.

Seriju koncerata bend je započeo na Fortarocku u Nijmegenu nakon čega su se uputili na dva monumentalna rock-metal festivala kultne Rock Am Ring i Rock Im Park. Usljedile su klupske svirke, u glasovitom amsterdamskom Melkwegu te čak dva nastupa u jednom danu u hamburškom Grosse Freiheit 36 nakon kojih je grupa otputovala do Solvesborga na Sweden Rock Festival. Danas prelaze švedsko dansku granicu i stižu u Aarhus na Northside Festival. Sudeći prema snimcima dosadašnjih nastupa Ice T i njegova banda su u fantastičnoj sviračkoj formi što publika gotovo konstantno nagrađuje brutanim mosh pitom.

S obzirom na to da kraću na festivalske i duže samostalne nastupe Body Count su pripremili dvije set liste, ali ono što je sigurno je da će u Zagrebu svirati duži popis na kojem se nalazi najviše pjesama s epohalnog debija. U Boćarskom domu će se 19. lipnja gotovo sigurno naći klasici 'Cop Killer', 'KKK Bitch', 'Body Count', 'There Goes The Neighbourhood', 'Momma's Gotta Die Tonight', 'Voodoo' i 'Bowels Of The Devil', zatim 'Drive By' i 'Necessary Evil' s odličnog izdanja 'Born Dead', kao i istaknuti singlovi sa zadnjih albuma kao što su 'Talk Shit, Get Shot', 'No Lives Matter' i 'This Is Why We Ride'. Bend je na set listi našao mjesta i za tri obrade 'Institutionalized' od Suicidal Tendencies, 'Raining Blood - Postmortem' od Slayera te 'Disorder', slavnu suradnju Ice T-a i Slayera zabilježenu na sountracku 'Judgement Night'. 

VIDI OVO: 5 stvari koje moraš znati o biseksualnosti

Idi na 24sata

Komentari 2

  • muškirod 09.06.2018.

    uff zadnji album ubija...upravooo, upravo slušam. a sjecam se i te 96-97...body count u ljubljani hala tivoli...ja klinac od 14-15 god. naliven sa litru najeftinijeg vina i idemooooooooooooo....danas 38, famelija i sve te sprd.ači.ne, ali body count i njima slični nepopušta

  • ReaverSkiver 09.06.2018.

    Izgledaju kao da se dolaze tuči...

Komentiraj...
Vidi sve komentare