To je to što me zanima!

Grupa Buđenje udružila snage s Larom Antić iz Bang Banga u novoj pjesmi 'Bolje ne, ne, ne'

Glazbu i tekst potpisuje osnivač Buđenja, Darko Bakić, dok je aranžman napravio producent albuma 'Brudet' i gitarist grupe, Vedran Baotić
Vidi originalni članak

Buđenje je na svom uspješnom albumu dueta 'Brudetu' ugostilo vrhunske glazbenike, a pjesmu 'Bolje ne, ne, ne' otpjevali su zajedno s Larom Antić, frontmanicom grupe Bang Bang. Deseti rođendan popularnog Bang Banga obilježit će ovim putem i grupa Buđenje te iskoristiti priliku da prijateljima i kolegama glazbenicima čestitaju veliku obljetnicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Lara je pjevačica u meni omiljenom bendu Bang Bangu i zapravo smo koristili priliku da na 'Brudetu' pozovemo sve izvođače i fantastične pjevače i pjevačice koji bi na neki način pomogli da nam pjesme zazvuče i postanu još bolje - rekao je Darko. 

Ljubav između Buđenja i Bang Banga traje već dugi niz godina, a pjesma prije nego što je doživjela svoju studijsku verziju, otpjevana je na nastupu nakon kojeg su shvatili da bi 'Bolje ne, ne, ne' trebali snimiti na nosač zvuka.

- Meni je drago da smo s ovom verzijom dali neku novu priču ovoj pjesmi, i čim je Darko došao s prijedlogom za snimanje ja sam bila za jer mi je pjesma od početka zazvonila i imala je to nešto izazovno u sebi i razmišljala sam kako bi bilo da ja to otpjevam - objasnila je Lara. 

OGLASILI SE IZ CROATIA RECORDSA Nakon osnivanja druge Crvene jabuke: 'Žera je konstanta, on drži bend na okupu pojavom'

Glazbu i tekst potpisuje osnivač Buđenja, Darko Bakić, dok je aranžman napravio producent albuma 'Brudet' i gitarist grupe, Vedran Baotić. Koncertna scenografija čini spot koji je nastao u produkciji Izvan fokusa poseban. A još jedna specifičnost je i datum izlaska spota jer se njime najavljuje proslava 10 godina postojanja benda Bang Bang. Okrugli rođendan obilježit će veliki slavljenički koncert u Boogalo 7. listopada.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare