To je to što me zanima!

Grupa TNT opet kreće u akciju: Love 'poslovnjaka' koji je diler

SPEKTAKL U kazališnoj obradi kultnog stripa 19 glumaca igra čak 70 likova, a Broja 1 utjelovit će Doris Šarić-Kukuljica (53). Premijera predstave je u subotu
Vidi originalni članak

Ovo mi je prvi put da se za ulogu pripremam čitajući stripove. Pročitao sam sve nastavke kako bih što uvjerljivije odglumio legendarnog agenta grupe TNT, kaže Filip Nola (45). On u komediji “Alan Ford” igra naslovnu ulogu.

Ne zabrinjava ga što glumi mnogo mlađeg lika od sebe.

- Redovito vježbam, zdravo se hranim, pa me nije strah da će mi u njegovu prepoznatljivu crnom kostimu ispadati višak sala na pozornici.

Isto tako, djelujem mladoliko za svoje godine, a i nisam neki tremaš pa da strepim kako će gledatelji reagirati kad me vide - smije se Nola.

Predstavu “Alan Ford” na scenu zagrebačkog ZKM-a postavlja redatelj Dario Harjaček (34), a premijera je u subotu.

- S pisanjem scenarija mučio sam se godinu dana. Najteže mi je bilo sažeti sve zanimljive situacije iz 50 prvih epizoda u priču koja će na sceni trajati sat i pol - kaže Dario.

Radnja prati Grupu TNT u lovu na uglednog poslovnog čovjeka koji dila drogu. Predstava na crnohumoran način kritizira situaciju u današnjoj Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 15.05.2013.

    Ideja je odlična, samo poznavajući ukupne mogućnosti i talent hrvatskih glumaca, režisera i općenito "teatra",.....Pa da krenemo: maske su Grooozne. Ti bi likovi trebali izgledati što prirodnije a ne što grotesknije i umjetnije. Pa i ne trebaju toliko ličiti originalu, ako nema glumaca koji im sliče, ali ovi nosevi i pogotovo lik Br. 1. su toliko plastični i umjetni kao da su napravljeni za neku jeftinu fašničku priredbu!

  • ping-pong 14.05.2013.

    Ne sviđa mi se glumac koji će glumiti Jeremiju. Jeremija je jako mršav , a za Boba je idealan onaj što glumi u reklami B.net . Iako je najidealniji glumac na svijetu za glumiti Bob Rocka, Michael Imperioli !!!!

  • nikluk20 14.05.2013.

    najbolji strip svih vremena ali znajući kvalitetu našeg glumišta mislim da će napraviti totalno njesra....radije uzmem strip u ruke i sa guštom prelistam nego otići na ovo šta će vrlo vjerovatno biti totalni nonsens....

Komentiraj...
Vidi sve komentare