To je to što me zanima!

Grupi Pavel čak četiri Porina, oni su pobjednici ovogodišnje glazbene dodjele nagrada

Njihov album 'Ennui' proglašen je Albumom godine, ali i Najboljim albumom pop glazbe. Osvojili su Porina za Najbolje likovno oblikovanje za album 'Ennui', dok im je suradnja s Tedijem Spalatom donijela Porina za Najbolju vokalnu suradnju
Vidi originalni članak

Grupa Pavel je bez ikakve sumnje najveći pobjednik 28. dodjele glazbene nagrade Porin održane u subotu na Prisavlju ispred HRT-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Hvala bendu, hvala roditeljima. Luna srećo, mama i tata će očito malo zakasniti večeras, rekao je Aljoša Šerić (45), frontmen grupe Pavel primajući Porina za album 'Ennui' u kategoriji za Najbolji album pop glazbe.

A PORINA DOBIVA... Josipa Lisac uručila nagradu Albini: 'Hvala vam od srca, hvala na slatkim savjetima'

Njihov album 'Ennui' proglašen je Albumom godine, ali i Najboljim albumom pop glazbe. Porin za Najbolje likovno oblikovanje osvojio je Filip Gržinčić upravo za album 'Ennui', dok je suradnja Pavela i Tedija Spalata osvojila Porin za Najbolju vokalnu suradnju na pjesmi 'Ne daj na nas'.

- Super, meni jako neočekivano s obzirom da smo bilo toliko puta nominirani, ali nismo bili baš uspješni oko tih nominacija u smislu da su  se ostvarili u obliku kipića, ali ovaj put jesu. Imali smo stvarno dobar album, ali i drugi su imali jako dobre albume i zato mi je još draže što smo pobijedili u prestižnoj kategoriji Najbolji album godine i hvala svima koji su glasali - izjavio je Aljoša Šerić (45) za 24 sata.

MAMILA POGLEDE Lana Jurčević na Porinu privukla pažnju zanosnim dekolteom

Na pitanje hoće li im kćer Luna oprostiti kašnjenje glazbeni par Antonia Šerić (32) i suprug Aljoša su odgovorili da mama ide doma, a tata je zaslužio proslaviti. 

- Tako da nemojte zvati centar za socijalnu skrb - našalio se Aljoša.

Na pitanje kako im je bilo na dodjeli nagrada sa smanjenim epidemiološkim mjerama, par je odgovorio: 

- Predivno, najljepše na svijetu. Mislim da su svi djelatnici u medijima i na HRT-u i u glazbi procijepljeni tako da se nadamo da će ovih stvari biti sve više - rekla je Antonia. 

Grupa Pavel 2. srpnja ima promociju novog albuma u Aquariusu, a nakon promocije očekuju ih koncerti u Rijeci, Gornjoj Stubici  i Samoboru.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Čobo 06.06.2021.

    Moze mi netko reci jednu pjesmu s tog nagradjivanog albuma?

Komentiraj...
Vidi sve komentare