To je to što me zanima!

Antonija pokazala vitku liniju i struk nakon gubitka kilograma

Voditeljica Antonija Mandić na predstavljanju novog brenda kozmetike Paul Mitchell pokazala je svoju novu vitku liniju i struk. Novinarka redovito vježba i na dijeti je
Vidi originalni članak

Na predstavljanju novog brenda kozmetike Paul Mitchell u zagrebačkom Matis Absolut lounge baru okupile su se brojne poznate osobe. Viktorija Rađa i Petra Nižetić tom prilikom sjele su na frizerske stolce i prepustile svoju kosu rukama stručnjaka . Uzvanike, među kojima su bili i Marija Borić, Duško Modrinić, Uršula Tolj, Neven Ciganović, Ksenija Erker i Antonija Šola, zabavljao je Petar Grašo. Voditeljica Antonija Mandić za tu prigodu odjenula je crni korzet i hlače te pokazala novu liniju nakon gubitka kilograma. Novinarka, koja na RTL-u vodi emisiju 'Studio 45' zbog voditeljskog angažmana je promijenila frizuru, krenula na dijetu i počela redovito vježbati.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • NinaBonita007 30.06.2011.

    Baš mi je draga ta curka! :) Dobra voditeljica je ona koja i s najdosadnijim sugovornikom na svijetu napravi zanimljivu emisiju, a to je Antonija dokazala da može. Vrlo je elokventna, duhovita i nadasve prirodna što je pravo osvježenje na našoj TV. Imam i jedan savjet što se vježbanja tiče, nek samo pripazi na ramena, neka ostanu ženstvena i bit će sve pet. Sretno!

  • nemamkorisnickoime 30.06.2011.

    Super izgleda!

  • Timo_1 29.06.2011.

    a mrsava kome puca kur..treba je ovako i onako bezveze

Komentiraj...
Vidi sve komentare