To je to što me zanima!

Guillermo del Toro namjerava režirati reboot klasičnog filma

Poznati i popularni redatelj fantastičnih djela 'Hellboy' i 'Faunov labirint', Guillermo del Toro, će se za svoj novi uradak pozabaviti remakeom klasika iz 1966. godine
Vidi originalni članak

Premda je izjavio da i dalje namjerava snimiti nastavak 'Bitke za Pacifik', redatelj Guillermo del Toro se izgleda ipak bacio na druge projekte.

Nakon snimanja 'Grimizne palače', 20th Century Fox je pristupio del Toru s ponudom da snimi remake poznatog znanstveno-fantastičnog filma iz 1966. godine, 'Fantastično putovanje'.

Već legendarni film se bavi posadom minijaturizirane podmornice koja je ubrizgana u krvotok jako bolesnog znanstvenika, kojeg trebaju spasiti.

Gage Skidmore

Premda nije objavljeno mnogo detalja, za sada je sigurno da će u projektu sudjelovati i David Goyer, scenarist najnovijeg filma o Batmanu i Supermanu.

O svim daljnjim podacima ćemo vas pravovremeno izvještavati...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MauroEnass 22.01.2016.

    koji vrag prevodite imena filmova? daj napisi bokte ime filma kako mu je dato? dal netko vas zove 24 hours ili 24 ćuke? sta glume ti hrvatski recezenti sa tim idiotnim prevođenjem imena filmova? gledam neki dan jadne ljude traže po internetu film da saznaju više o njemu i naravno da neće naći što traže jer ne znaju kako se film u stvari zove!

  • 20.01.2016.

    FAUNOV LABIRINT? Mislite Panov labirint. Ajmeee majko

  • Krmaća 20.01.2016.

    crimson peak najveće razočarenje godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare