To je to što me zanima!

Axl je pjevao tri sata, a nastup je umalo otkazao jer se 'durio'

Umalo je otišao iz Splita jer u hotelu nije dobio predsjednički apartman koji je bio zauzet. Smjestili su ga u manji diplomatski apartman iz kojeg nije izlazio dva dana
Vidi originalni članak

Guns N’ Roses, od kojih je jedino Axl Rose iz originalne postave benda, u Splitu su privukli oko 6000 obožavatelja. U Spaladium Arenu kasnio je samo 45 minuta. Prošle godine je u Zagrebu pjevao s čak dva sata zakašnjenja. 
Axl Rose (50), govori se, umalo je otišao iz Splita jer u hotelu nije dobio predsjednički apartman koji je bio zauzet. Smjestili su ga u manji diplomatski apartman iz kojeg, kažu u hotelu, nije izlazio dva dana. Nije htio davati izjave prije koncerta, nego su to “odradili” dečki iz benda. Oni su boravak u hotelu iskoristili za kupanje na plaži i ispijanje koktela, a slikali su se i s obožavateljima. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • JensenColt 20.07.2012.

    Čista katastrofa Axl-u glas puca u svakoj pjesmi pa ga bend spašavao cijelu večer!!!

  • profesor1 18.07.2012.

    Odličan koncert, Axlove glasovne mogućnosti u rangu 90-tih. Fizička sprema odlična. Nova postava izvrsna. Ako niste znali Bumblefoot je danas među 5 najcjenjenijih gitarista na svijetu. Sve u svemu. Vrhunski koncert. Molim one koji nisu bili na koncertu da ne sere bez osnova.

  • Ira27 18.07.2012.

    Ne možete se vi šta ste bili dogovorit kojom su pjesmom otvorili, kako će onda novinar koji nije ni bio na koncertu znat :-D

Komentiraj...
Vidi sve komentare