To je to što me zanima!

Gunsi stigli u Split, traže hrpu 'junk fooda' i 'potoke' alkohola

Na listi želja rokera je šampanjac, razna vina i piva, puno pizza, cheeseburgera, krekera, čokoladno mlijeko, maslac od kikirikija, 250 ručnika i fini toaletni papir
Vidi originalni članak

Pjevač Axl Rose u Split je doletio još jutros svojim privatnim avionom dok su ostali članovi grupe Guns N' Roses stigli u poslijepodnevnim satima, piše Slobodna Dalmacija. Bend u utorak svira u splitskoj Spaladium areni. 

Axl će imati posebnu prostoriju u backstageu koja mora imati tamne zavjese, tamne stolnjake, te standardnih osamnaest crvenih i bijelih ruža. Zatražio je i posebne žarulje koje su organizatori morali naručiti u Zagrebu. 

Alkohol i 'junk food'

Tažili su i velike količine alkohola, od šampanjca preko vina do piva, puno pizza, cheeseburgera, krekera, čokoladno mlijeko, maslac od kikirikija, 250 ručnika, kiropraktičara, masera, čak i fini toaletni papir te još štošta drugo. 

Više pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 93

  • wwwnadimak 18.07.2012.

    Bila sam na sinoćnjem koncertu u Splitu. Momci su genijalni. Tri sata vrhunske glazbe... Melem za uši... Axl je, kao i obično, prepun energije, nije stao trčati po pozornici. Ovakve stvari bi trebalo staviti u udžbenike osnovne škole kao obavezno gradivo iz glazbenog i opće kulture. Svaka čast!!!

  • profesor1 17.07.2012.

    Gledajući youtube snimke nedavnih koncerata i prisustvom na zagrebačkom koncertu večeras nas čeka spektakl.

  • tajnamoja 17.07.2012.

    Pričaju ljudi koji su bili na exitu da su slušajući ih, doživjeli neviđeno razočarenje. Možda se poprave do splitskog koncerta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare