To je to što me zanima!

'Gurmanke koje dobro kuhaju ipak volim više od liječnica'

OMILJENI PAR S EKRANA Nevena Ristić i Slaven Španović, zaljubljeni 'golupčići' iz serije “Vatre ivanjske”, i u privatnom životu su već dugo u jako sretnim vezama
Vidi originalni članak

Volim cure koje me mogu nasmijati, koje se znaju izboriti za sebe, a kako ljubav prolazi kroz želudac, važno mi je da znaju dobro kuhati. Upravo tako me je osvojila djevojka, kaže Slaven Španović (26).

Glumac, koji je odrastao u Srijemskoj Mitrovici, a sad u RTL-ovoj seriji “Vatre ivanjske” tumači vinogradara Viktora, ne reagira burno poput lika jer je svjesniji posljedica koje bi morao snositi. Kao mali htio je biti policajac, astronaut, vojnik, liječnik, poštar, taksist i pilot, a Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu upisao je na nagovor voditelja dramske radionice. Osim što je prošle godine dobio nagradu Hrvatskoga glumišta za najbolje ostvarenje do 28 godina, Španović je snimio film “Perfect Day” s Beniciom Del Torom (48), Timom Robbinsom (55) i Bondovom djevojkom Olgom Kurylenko (34).

- Benicio je prvo mislio da sam statist. Šarmantan je i zabavan, a ja nisam propustio priliku da mu izreklamiram hrvatsku obalu - kaže Slaven.

Beograđanka Nevena Ristić (24), koja u “Vatrama ivanjskim” igra liječnicu Anu, zbog serije još se ljetos preselila u Zagreb.

- Nosila sam trideset kilograma težeg Slavena. Kad me je izdala snaga, samo sam pala i danima poslije imala upalu mišića - kaže Nevena. Udat će se za break dancera Vladimira. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mazaluna 24.09.2014.

    Očajna serija , glavni glumci bi trebali biti atraktivni i karizmični a ovo dvoje nije ni jedno ni drugoGluma na nivou osnovne škole,i ako boga znate promjenite frizera serije dosta nam je te Timošenko frizure u svim serijama.I da glumci bi se mogli obrijati možda bi bar malo bili zanimljivi.Ej da je nama jedan Bali -beg???!!!!

  • lukica25 23.09.2014.

    lijepa je al slabo je ima, zapravo ništ posebno da bi sad reko uuu kakav komad, nije!

  • mjesečeva sjena 23.09.2014.

    pa sa vaših ekrana meni omiljeni jedino LJubomir Kerakeš drugo sve kaput:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare