To je to što me zanima!

Guy Ritchie otkrio: Razvod od Madonne bio je bolan kao smrt

Iako mu je rastava teško pala, Guy ne žali što se vjenčao s pjevačicom. Ritchie i Madonna u braku su dobili sinove Rocca i Davida, a razveli su se prije devet godina
Vidi originalni članak

Britanski redatelj Guy Ritchie (48) smatra da je njegova bivša supruga, pjevačica Madonna (58), predivna majka.

- Nitko ne može reći ništa negativno o tome kako odgaja djecu - istaknuo je Ritchie. Ispričao je da mu je bilo jako teško rastati se od Madonne 2008.

- Bilo je bolno poput smrti, ali ne žalim što smo se vjenčali - kaže Ritchie, koji s pjevačicom ima sinove Rocca (16) i Davida (11).

Njihov sin Rocco prošle je godine uhićen zbog posjedovanja marihuane. Nakon incidenta, roditelji su ga natjerali da pronađe posao pa se zaposlio kao dostavljač.

Prošlog Božića Rocco je otišao kod svog oca i njegove nove žene Jacqui za Božić te se od tada nije htio vratiti Madonni u New York. Pjevačica i njezin bivši za skrbništvo su se borili devet mjeseci, a Rocco je ipak ostao živjeti s ocem.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 09.05.2017.

    Pravi gentleman: dok je trajalo bilo je lijepo i pozitivno pricati o majci zajednickog djeteta je postovanje. Madonni, kao njegovom partneru i za razliku od njega, tako nesto (pozitivno pricati o bivsem) je nepoznato. Ne sjecam se da je, nakon razvoda, ista pozitivno izjavilu o ocu Rocca.

  • Skoko53 09.05.2017.

    Ma daaaaj ... :P bolno je bilo se rastaviti pa se rastavili :P :D

  • plik 09.05.2017.

    iteresira me tko puši ovo sr.nje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare