To je to što me zanima!

Guze u fokusu: Kylie Jenner je slavila rođendan na Bahamima

Na zabavi koja se održala na jahti pažnju je plijenila prijateljica slavljenice. Bella Hadid obukla je minijaturni bikini, a njene obline oduzimale su dah
Vidi originalni članak

Starleta Kylie Jenner proslavila je svoj 19. rođendan na plaži s prijateljicama. No, čini se kako je pogriješila u 'dress codeu', jer je  na Bahamima pažnju plijenila manekenka Bella Hadid (19).

Osim nje, u bikiniju je zasjala i bivša Bieberova djevojka, Hailey Baldwin (19). Prijateljice su prema fotoobjektivu okrenule svoje bujne stražnjice pokrivene pijeskom i spremno pozirale za društvene mreže.

Uživale su na jahti, a tamo je došao i Kylien dečko, Tyga (26). Poslije zabave u bikinijima, uslijedio je vatromet koji je reper zabilježio i podijelio na svom Snapchatu.

Nakon slavlja Kylie se zahvalila svojim uzvanicima fotografijom svoje guze na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • srce_vatreno 11.08.2016.

    Čudim sam sebe da ću ovo komentirat, ali nisam mogao izdržat... Iskreno se nadam da je ovo samo loš fotošop jer ovi bokovi, malo je reć, im ne stoje nikako...Guzičetine i bokovi ko neke jače brazilke... Mislim da je riječ o silikonima i pitam se samo...zašto pobogu? I to ''šmrkavice'' teške, 18 god...''a njene obline oduzimale su dah!'' - hahahaha bože me sačuvaj...

  • Milogled Bluff 11.08.2016.

    Ajd dosta već o prdilicama, pa svaki dan pišete o nečijim ritima...baš ste uporni i naporni 😐

  • vihor 2016 11.08.2016.

    ajme sve guze u osmicama ,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare