To je to što me zanima!

Gwen Stefani podijelila prve fotografije raskošnog vjenčanja

Pjevačica se daleko od očiju javnosti udala nakon šest godina veze. Sada je objavila prve fotografije s vjenčanja, a uz vjenčanicu je nosila bijele kaubojske čizme
Vidi originalni članak

Pjevačica Gwen Stefani (51) u subotu se udala za zaručnika Blakea Sheltona (44). Na vjenčanju nije bio veliki broj uzvanika i održalo se na Sheltonovom imanju u Oklahomi.

Stefani je na društvenim mrežama podijelila prve fotografije s vjenčanja, koje se odvilo u kapelici koju je Blake sam izradio za ovu prigodu.

Pjevačica nosi vjenčanicu s potpisom dizajnerice Vere Wang (72), a uparila ju je s bijelim kaubojskim čizmama. Na jednoj fotografiji se vidi kako je Gwen nakon ceremonije obukla kraću verziju vjenčanice, koja joj seže do polovice bedara.

- Kad se udaješ za Blakea Sheltona, trebaš imati i vjenčanicu za party - napisala je.

Podsjetimo, par se zaručio u listopadu prošle godine, a zajedno su šest godina. Upoznali su se 2014. godine kad su oboje radili na emisiji "The Voice".

'VJENČANJE DESETLJEĆA' Rudan objavila da se udala za 16 godina mlađeg, zbog velikog interesa javnosti pala stranica...

Inače, Gwen ima tri sina iz braka s Gavinom Rossdaleom (55), a Kingston, Zuma i Apollo žive s njom i Blakeom, a vrijeme uglavnom provode na ranču.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nap 06.07.2021.

    Ljepotica

Komentiraj...
Vidi sve komentare