Show

Komentari 1

Gwen Stefani podijelila prve fotografije raskošnog vjenčanja

Gwen Stefani podijelila prve fotografije raskošnog vjenčanja

Pjevačica se daleko od očiju javnosti udala nakon šest godina veze. Sada je objavila prve fotografije s vjenčanja, a uz vjenčanicu je nosila bijele kaubojske čizme

Pjevačica Gwen Stefani (51) u subotu se udala za zaručnika Blakea Sheltona (44). Na vjenčanju nije bio veliki broj uzvanika i održalo se na Sheltonovom imanju u Oklahomi.

Stefani je na društvenim mrežama podijelila prve fotografije s vjenčanja, koje se odvilo u kapelici koju je Blake sam izradio za ovu prigodu.

Pjevačica nosi vjenčanicu s potpisom dizajnerice Vere Wang (72), a uparila ju je s bijelim kaubojskim čizmama. Na jednoj fotografiji se vidi kako je Gwen nakon ceremonije obukla kraću verziju vjenčanice, koja joj seže do polovice bedara.

- Kad se udaješ za Blakea Sheltona, trebaš imati i vjenčanicu za party - napisala je.

Podsjetimo, par se zaručio u listopadu prošle godine, a zajedno su šest godina. Upoznali su se 2014. godine kad su oboje radili na emisiji "The Voice".

Inače, Gwen ima tri sina iz braka s Gavinom Rossdaleom (55), a Kingston, Zuma i Apollo žive s njom i Blakeom, a vrijeme uglavnom provode na ranču.

Najčitaniji članci