To je to što me zanima!

Gwyneth Paltrow otvorila dušu: 'Prihvaćam svoje tijelo, bore i opuštenu kožu. Prkosim logici!'

Paltrow je ranije otkrila kako nije uvijek bila oduševljena svojim izgledom, ali je s godinama ipak prihvatila promjene. Mislim da su rijetke situacije kada možeš biti u potpunosti zadovoljan sobom, rekla je svojedobno
Vidi originalni članak

Glumica Gwyneth Paltrow progovorila je iskreno o starenju povodom svog 50. rođendana u utorak. Uz crno - bijelu fotografiju na kojoj skače u bikiniju, uputila je fanove na svoj blog te im tamo otkrila kako prihvaća svoje tijelo takvo kakvo jest te da se oslobađa potrebe da bude savršena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prihvaćam tragove i opuštenu kožu, bore. Prihvaćam svoje tijelo i oslobađam se potrebe da budem savršena, izgledam savršeno, prkosim gravitaciji, prkosim logici, prkosim čovječanstvu. Prihvaćam svoju ljudskost - napisala je zvijezda Iron Mana.

Dodala je kako čini sve što može kako bi bila zdrava te spriječila slabljenje mišića.

- Imam mantru koju ubacujem u te nepromišljene misli koje me pokušavaju izbaciti iz kolosijeka - nastavila je.

NOVO ŽIVOTNO RAZDOBLJE Gwyneth Paltrow traži mentora za pomoć kroz promjene u menopauzi: Želim biti spremna

Glumica je 2019. godine otvorila dušu voditeljima Jeanu Godfreyju-Juneu i Megan O'Neill. Razgovarajući s njima, bez ikakve je zadrške otkrila kako nije uvijek bila oduševljena svojim izgledom, no, isto je tako napomenula kako je s godinama ipak prihvatila promjene.

- Nikada se nisam smatrala prekrasnom. Mislim da su rijetke situacije kada možeš biti u potpunosti zadovoljan sobom, tako se i ja osjećam kao i svaka druga žena - kada se pogledam u ogledalo ne vidim ono što drugi vide. To je nešto unutra, neopisivo. Ne znam kako bi vam rekla, ali kako godine prolaze sve sam manje samokritična, sada jasno znam što želim u životu - ispričala je pa dodala kako je u mladosti bila drugačija.

- Kada sam bila mlađa svim sam se silama trudila i pokušavala zadovoljiti sve i žonglirati na svim poljima - ispričala je u videu koji je objavljen na Goop-ovom podcastu. Inače, Paltrow je vlasnica istoimenog lifestyle brenda.

O starenju je jednom prilikom progovorila i za People.

- Naravno da imam bore i sijede, no, u konačnici, zadovoljna sam i s time. To sam ja. Prošla sam kroz toliko uspona i padova da sam zapravo blagoslovljena da imam bore koje pričaju priču. Dobro se osjećam i, na kraju, mislim da su bore nevjerojatno seksi. Ne bi ih voljela izbrisati s lica, niti vratiti se u prošlost, za ništa na svijetu - rekla je Gwyneth.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'TKO JE KRIV?':

Idi na 24sata

Komentari 9

  • japanokinezjapano 24.09.2022.

    Ja bi je prihvatio na 30 minuta i onda kud koji mili moji.

  • No._1 24.09.2022.

    Žena prodaje precijenjeno hipi pseudo-znanstveno smeće. Sudeći po komentarina "slatka si", "savršena", a uskoro "maco, goriš", i "🔥🔥🔥", i ovdje bi joj dobro išla prodaja mooda pod bubrege - samo da Hrvati nisu tako ubog i siromašan narod.

  • x00x 23.09.2022.

    i to kaze taregnute face hahha

Komentiraj...
Vidi sve komentare