Obavijesti

Show

Komentari 9

Gwyneth Paltrow otvorila dušu: 'Prihvaćam svoje tijelo, bore i opuštenu kožu. Prkosim logici!'

Gwyneth Paltrow otvorila dušu: 'Prihvaćam svoje tijelo, bore i opuštenu kožu. Prkosim logici!'
3

Paltrow je ranije otkrila kako nije uvijek bila oduševljena svojim izgledom, ali je s godinama ipak prihvatila promjene. Mislim da su rijetke situacije kada možeš biti u potpunosti zadovoljan sobom, rekla je svojedobno

VIDEO

Glumica Gwyneth Paltrow progovorila je iskreno o starenju povodom svog 50. rođendana u utorak. Uz crno - bijelu fotografiju na kojoj skače u bikiniju, uputila je fanove na svoj blog te im tamo otkrila kako prihvaća svoje tijelo takvo kakvo jest te da se oslobađa potrebe da bude savršena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:08

- Prihvaćam tragove i opuštenu kožu, bore. Prihvaćam svoje tijelo i oslobađam se potrebe da budem savršena, izgledam savršeno, prkosim gravitaciji, prkosim logici, prkosim čovječanstvu. Prihvaćam svoju ljudskost - napisala je zvijezda Iron Mana.

Dodala je kako čini sve što može kako bi bila zdrava te spriječila slabljenje mišića.

- Imam mantru koju ubacujem u te nepromišljene misli koje me pokušavaju izbaciti iz kolosijeka - nastavila je.

Gwyneth Paltrow traži mentora za pomoć kroz promjene u menopauzi: Želim biti spremna
Gwyneth Paltrow traži mentora za pomoć kroz promjene u menopauzi: Želim biti spremna

Glumica je 2019. godine otvorila dušu voditeljima Jeanu Godfreyju-Juneu i Megan O'Neill. Razgovarajući s njima, bez ikakve je zadrške otkrila kako nije uvijek bila oduševljena svojim izgledom, no, isto je tako napomenula kako je s godinama ipak prihvatila promjene.

- Nikada se nisam smatrala prekrasnom. Mislim da su rijetke situacije kada možeš biti u potpunosti zadovoljan sobom, tako se i ja osjećam kao i svaka druga žena - kada se pogledam u ogledalo ne vidim ono što drugi vide. To je nešto unutra, neopisivo. Ne znam kako bi vam rekla, ali kako godine prolaze sve sam manje samokritična, sada jasno znam što želim u životu - ispričala je pa dodala kako je u mladosti bila drugačija.

- Kada sam bila mlađa svim sam se silama trudila i pokušavala zadovoljiti sve i žonglirati na svim poljima - ispričala je u videu koji je objavljen na Goop-ovom podcastu. Inače, Paltrow je vlasnica istoimenog lifestyle brenda.

O starenju je jednom prilikom progovorila i za People.

- Naravno da imam bore i sijede, no, u konačnici, zadovoljna sam i s time. To sam ja. Prošla sam kroz toliko uspona i padova da sam zapravo blagoslovljena da imam bore koje pričaju priču. Dobro se osjećam i, na kraju, mislim da su bore nevjerojatno seksi. Ne bi ih voljela izbrisati s lica, niti vratiti se u prošlost, za ništa na svijetu - rekla je Gwyneth.

The 77th Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'TKO JE KRIV?':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin