To je to što me zanima!

H. Hefner zamijenio Holly s 19-godišnjim blizankama

Holly Madison (28) vlasnika Playboya napustila je zbog toga što joj on nije mogao napraviti dijete, a njoj je to bila životna želja. Hef se brzo snašao
Vidi originalni članak

Hugh Hefner (82) nije dugo čekao s pronalaskom novih djevojaka nakon što ga je Holly Madison odlučila napustiti. Za 'cijenu' jedne odlučio se za čak dvije nove djevojke, ali priznaje i kako ga je Hollyin odlazak povrijedio te da ga nije očekivao.
- Planirao sam provesti ostatak svog života s Holly. Zbog njenog odlaska sam bio u totalnom rasulu prije par tjedana. Vjerujem da je otišla jer sam prestar da joj pružim obitelj. Što se tiče Kristine i Karisse Shannon, one će najvjerojatnije postati moje nove djevojke - objasnio je Hugh razlaz sa svojom glavnom djevojkom.

NOVE DJEVOJKE SU NASILNICE S DOSJEOM
Iako Kristina i Karissa imaju tek 19 godina one su već poznate policiji. Uhićene su u siječnju zbog napada na dvije djevojke na jednoj zabavi. Blizanke su nakon posla otišle na tulum s kolegicom Ericom Civello. Kristina se navodno počela svađati s Ericom, a Karissa joj se prikrala s leđa i udarila ju bocom pive po glavi. Kada je Erica pala, sestre su je počele tući. U gužvi su izudarale još jednu djevojku. Kažnjene su uvjetno i morale su platiti odštetu dvjema žrtvama. Karissa čak ima i jednu optužnicu iz 2007., također zbog napada.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Niky1304 29.09.2009.

    ma kakve su ovo žene...ni sise ni guzice..a starohan ne vjerujem ni da ga viagra više služi, jer je postao imun na nju....

  • brener 10.10.2008.

    ma prije da mu minjaju pelene nego da se sexaju!

  • mats1 10.10.2008.

    te dvije kakti zgodne trkljice će za pol odine bit takve napuhane sisate fufice da ce to bit za nevjerovati

Komentiraj...
Vidi sve komentare