To je to što me zanima!

Hadid ovjekovječila trudničke dane: 'Bit ćeš savršena mama'

Manekenka je nedavno ispričala kako nije bila aktivna na društvenim mrežama u početku trudnoće zato što se nije htjela brinuti oko toga da svaki dan mora biti slatka i dobro izgledati ili objaviti nešto
Vidi originalni članak

Manekenka Gigi Hadid (25) i njezin partner Zayn Malik (27) očekuju prvo dijete. Otkrili su i spol pa je tako javnosti poznato da bi im uskoro trebala stići djevojčica. Trudnički trbuščić vješto je skrivala mjesecima i po prvi put ga je pokazala tek u srpnju kada se pratiteljima javila uživo iz svog doma.

POGLEDAJTE VIDEO: Gigi govorila o trudnoći 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GIGI JOURNAL Part II / show & tell :) Available on select newsstands starting TODAY! Link in bio to order online! @vmagazine

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

Nedugo nakon toga pozvala je svoje prijatelje koji su vrsni fotografi kako bi ovjekovječila te trenutke. Sad se pohvalila i s tim kadrovima koji su nastali 26. srpnja, a svi oni koji je prate tvrde da je anđeo koji u sebi nosi još jednog anđela. 

- Kako si prekrasna. Bit ćeš savršena mama, već znam - pisali su joj u komentarima ispod fotografija. Gigi je napisala kako je presretna te svima zahvalila na divnim porukama i željama koje joj upućuju. 

- Nikad neću zaboraviti kako je izgledalo stvaranje ovih posebnih slika s mojim prijateljima. Hvala vam. Volim vas - dodala je manekenka. 

Zbog pandemije korona virusa u travnju i svibnju bila je u izolaciji s obitelji na farmi u Pennsylvaniji, a s njom je bio i Zayn. Izgleda kako su i sada ondje te da uživaju u boravku u prirodi. 

Gigi je nedavno na Instagramu ispričala kako nije bila aktivna na društvenim mrežama u početku trudnoće zato što se nije htjela brinuti oko toga da svaki dan mora biti slatka i dobro izgledati ili objaviti nešto.

Istaknula je kako joj je žao što je ovakva situacija i što glazbenici ne mogu normalno nastupati, ali barem je njezin partner cijelo vrijeme bio uz nju, što inače ne bi bio slučaj jer bi imao koncerte. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare