To je to što me zanima!

Hailey Bieber hospitalizirali radi problema na mozgu, liječnici tvrde da su povezani s koronom

Manekenka je, pišu strani mediji, sada otpuštena iz bolnice, ali doktori i dalje istražuju uzrok njezinih tegoba. Korona virus mogla je dobiti od supruga Justina, koji ga je nedavno prebolio
Vidi originalni članak

Hailey Bieber (25), supruga pjevača Justina (28), nedavno je završila u bolnici zbog zdravstvenih problema povezanih s mozgom, za koje liječnici vjeruju su moguća posljedica zaraze korona virusom, piše TMZ

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Manekenka je hospitalizirana prije nekoliko dana nakon što je zatražila hitnu medicinsku pomoć. Kako piše TMZ problemi su nastali prilikom kretanja, a simptomi koje je imala tipični su za starije ljude, dok je Hailey vrlo mlada. 

Izvori bliski poznatom paru rekli su da je supruga pjevača obavila nekoliko pretraga u bolnici kako bi se potvrdilo radili se o problemima povezanim s korona virusom. 

'OSJEĆA SE DOBRO' Justin Bieber ima korona virus, otkazao je nastup u Las Vegasu

Naime, kako smo nedavno izvijestili Justin Bieber krajem veljače otkazao je koncert u Las Vegasu zbog zaraze koronom no, pjevač se do sada oporavio od bolesti. 

Hailey je, pišu strani mediji, sada otpuštena iz bolnice, ali doktori i dalje istražuju uzrok njezinih tegoba. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 12.03.2022.

    Pojavile se nuspojave pikice?

  • Cenzura globalista.. 12.03.2022.

    Krenilo je... boc boc pik pik

  • vozi Miško 12.03.2022.

    Opasno!!! Cijepite se još dok stignete, još ćete dobiti Parkinsonovu bolest uzrokovanu koronom, poznati entitet ove smrtonosne bolesti. Ahahahahahaha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare