To je to što me zanima!

Hajrović iznenadio Leylu: 'Ovo je ludo. Ljubavi, nemam riječi'

Poznata je po svojoj strasti za modom, trendovima i skupim 'krpicama', a pratitelje na društvenim mrežama svakodnevno 'časti' fotografijama na kojima je odjevena po posljednjoj modi
Vidi originalni članak

Nogometaš Izet Hajrović (29) svoju suprugu Leylu (27) odlučio je iznenaditi, a ovaj put povod je bila godišnjica braka. Izet se za tu prigodu jako potrudio, a svojoj dragoj priredio je romantično iznenađenje, kojim se ona, naravno, odmah pohvalila na svom Instagram profilu. 

Nakon što je influencerica ušla u spavaču sobi, dočekali su je stotinu crvenih balona, pomno izabranih ruža, a poviše uzglavlja kreveta srebrnim je balonima ispisao njihova imena te današnji datum. 

- Cijeli hodnik je pun balona i ruža. Nije li ovo ludo? Hvala puno ljubavi - napisala je Leyla na svom Instagram profilu. 

Lejla je javnost zaintrigirala specifičnim modnim izričajem i njime stekla popularnost na društvenim mrežama. 

Poznata je po svojoj strasti za modom, trendovima i skupim 'krpicama', a pratitelje na društvenim mrežama svakodnevno 'časti' fotografijama na kojima je odjevena po posljednjoj modi. 

Supruga Dinamovca nogometašev je najveći oslonac, a u braku su pet godina. Par se upoznao u Zurichu gdje su oboje rođeni. Na svojoj društvenoj mreži pohvalila se i fotografijom s jednom od najbogatijih američkih reality zvijezda i modela Kim Kardashian (38). 

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Idi na 24sata

Komentari 30

  • musakax 13.05.2019.

    Jes, ba...

  • sprangija 13.05.2019.

    Ovak na prvu izgleda kao da je u kantu crvene boje ubacio petardu efekt je isti

  • jeboklikere 12.05.2019.

    Evo upiskio sam se od srece,al bas ono pravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare