To je to što me zanima!

Hakija se vraća na ekrane, cura će mu pomoći: Laska mi uspjeh

Farmer smatra kako će se, iako je iz Bosne i Hercegovine, u kvizu u Hrvatskoj dobro snaći. No, misli kako bi mu neka područja mogla predstavljati problem
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Hakija planira svadbu: Zaslužio si finu damu, a ne one s TV-a...

Zavodnik iz emisije 'Ljubav je na selu' i farmer iz Konjica, Hakija Špago (42), nedavno je priznao kako je u vezi. Njegovo srce osvojila je mlada Zagrepčanka s kojom trenutno provodi vrijeme u izolaciji u svom rodnom Konjicu. Osim toga, čini se kako mu se vratila želja ponovno biti na malim ekranima. 

Okušat će se u novom kvizu '10 pitanja', gdje će biti jedan od zvjezdanih pomagača i u ovotjednim epizodama voditi do laskave titule pobjednika.

- Definitivno zanimljiva metoda kviza u ovo kritično i ponekad dosadno vrijeme koje moramo provoditi kod kuće. Potreban je osjećaj - rekao je Hakija za RTL.

Farmer smatra kako će se, iako je iz Bosne i Hercegovine, u kvizu u Hrvatskoj dobro snaći. No, misli kako bi mu neka područja mogla predstavljati problem. 

- Ne poznajem toliko dobro hrvatsku povijest i tradiciju pa se nadam da se neću zbuniti - rekao je. 

No, njegova buduća supruga zasigurno će mu sugerirati neke odgovore, iako mu je želja da prvenstveno testira sebe i svoje znanje kako bi vidio koliko poznaje Hrvatsku. 

Hakija priznaje kako doista ima natjecateljski duh. Ističe kako mu je pobjeda bitna.

- Uživam i laska mi kad sam uspješan u bilo čemu. No, ovo je prvenstveno kviz znanja, ali i zabave. Ako pogriješimo, siguran sam da ćemo se svi zabaviti i nasmijati - zaključio je Špago.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Hakija: 'Curi je bilo neugodno gledati kako ljubim Marijanu...'

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • liliana 05.05.2020.

    Možda je i cura porijeklom iz Bosne, možda su i iste vjere,neke ljude to zbližava.

  • 05.05.2020.

    Uhhhhh

  • medeki 05.05.2020.

    Hakija je ok tip. Istina, malo je bio nasjeo na Marijanine spletke, ali je brzo progledao. Što se tiče kviza, kakva vremena takav i kviz. Neka se nešto događa, valjda bolje sad ne mogu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare