To je to što me zanima!

Hakimijeva supruga nakon optužbi za silovanje: 'Nakon razvoda, još i ova sramota...'

Glumica ne može vjerovati da se osim suočavanja s uobičajenom boli koja dolazi s razvodom braka, morala suočiti i s optužbama na račun oca njezine djece
Vidi originalni članak

Zvijezdu PSG-a i marokanske reprezentacije, Achrafa Hakimija (24) optužila je jedna djevojka za silovanje, nakon čega se saznalo da se on i supruga, glumica Hiba Abouk (36) razvode. Nedavno je Hiba progovorila o optužbi za silovanje i razvodu.

- Realnost je da smo prije nekog vremena, nakon dugog razmišljanja, otac moje djece i ja donijeli odluku da prekinemo vezu, puno prije događaja u koje sam bila umiješana u medijima i kojih sam bila potpuno nesvjesna - izjavila je za španjolske medije.

ZVIJEZDA PSG-A Hakimi se rastaje od supruge? Odvjetnica odgovorila na optužbe o silovanju djevojke

Glumica optužbu za silovanje smatra sramotom, a ne može vjerovati da se osim suočavanja s uobičajenom boli koja dolazi s razvodom braka, morala suočiti i sa tim problemom.

- Nakon što smo donijeli odluku da se zakonski razdvojimo i prestanemo živjeti zajedno, čekajući brakorazvodni postupak, tko bi mislio da ću se, osim suočavanja s uobičajenom boli koja dolazi s razdvojenošću i prihvaćanjem te boli zbog neuspjeha obiteljskog projekta kojem sam dala tijelo i dušu, morati suočiti i s ovom sramotom - rekla je.

Podsjetimo, francuski mediji pišu da je 23-godišnja djevojka dala izjavu policiji u kojoj tvrdi da ju je Hakimi poljubio i skidao joj odjeću bez njenog pristanka prije nego što ju je počeo dirati po spolovilu. No, Hakimi je demantirao optužbe.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 29.03.2023.

    Koji su sad ti, čim vi nas zamarate 🤦

Komentiraj...
Vidi sve komentare