To je to što me zanima!

Halid Bešlić na koncertu pjevao duet s poznatim glumcem, a sve je zabilježio slavni voditelj

Legendarni pjevač narodne glazbe se nakon četiri godine vratio pred zagrebačku publiku i opet oduševio svojim talentom. Za svoje obožavatelje pripremio je brojna iznenađenja
Vidi originalni članak

Pjevač Halid Bešlić (69) održao je u subotu veliki koncert u Areni Zagreb, a u publici je bilo oko 20 tisuća ljudi. Atmosfera je bila sjajna, publika je plesala i pjevala u sav glas, a sve je na svojem Instagramu zabilježio voditelj Dalibor Petko.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Halid je zapjevao svoje najveće hitove, 'Romanija', 'U meni jesen je', 'Ja bez tebe ne mogu da živim', samo su neki od njih. Uz svoje najveće hitove koji su razveselili posjetitelje koncerta, Halid je imao i mnoštvo iznenađenja za svoje fanove.

KONCERT POZNATOG GLAZBENIKA FOTO Halid Bešlić je nakon četiri godine zapjevao u Areni Zagreb, dočekala ga je puna dvorana

Dalibor se pohvalio time kako ga je Halid primijetio u gužvi, a pjevač ga je i pozdravio. 

Legendarni pjevač iznenadio je obožavatelje kada je na pozornicu izveo poznatog glumca Enisa Bešlagića, s kojim je zapjevao pjesmu 'Ja bez tebe ne mogu da živim'.

Uz Enisa je zapjevao i s finalistom ovogodišnje sezone srpske emisije 'Zvijezde Granda' Hanadom Džehverovićem i pjevačicom Nikolinom Kovač.

PETI NASTUP Halid Bešlić o rasprodanoj Areni Zagreb: 'Nije mala stvar izaći pred narod, samo da sve štima'

Karte za veliki koncert u zagrebačkoj Areni rasprodale su se mjesec dana prije koncerta, a Halid je još jednom pokazao zašto ga se smatra jednim od najboljih pjevača narodne glazbe.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dominmat 04.12.2022.

    brišu mi komentar u kojem pišem da ne volim ovu "muziku". Kako je žalosno kad vlada takva cenzura, moraš samo pisati hvalospjeve.

  • Suncokret🌞 04.12.2022.

    @Pešekan1 Zato se Balkan dovlekel nama!

  • Dagi 66 04.12.2022.

    sta ovaj glumac misli da zna pjevati

Komentiraj...
Vidi sve komentare