To je to što me zanima!

Halid: Navikao sam izbivati iz kuće, a žena je navikla čekati

Halida Bešlića u emisiji 'Dnevni boravak' ugostila je Tatjana Jurić. Pjevač je otkrio da se ni nakon gotovo 30 godina karijere nije zasitio svog posla jer pjeva iz ljubavi
Vidi originalni članak

Prije svojih nastupa u sklopu mini turneje po Hrvatskoj, u emisiji ' Dnevni boravak' kod Tatjane Jurić gostovao je Halid Bešlić. Pjevač se prisjetio početaka karijere te je zaključio kako je nekad nastupe bilo puno lakše najaviti.

- Koncerti su počinjali ranije, nije bilo bitno koji se dan pjevalo. Nastupi su sad samo tijekom vikenda, treba se puno toga raditi da bi se album ispromovirao. Nekad je bilo dosta pojaviti se na jednoj televiziji i na jednoj radijskoj stanici - zaključio je Halid kojemu je lakše raditi kad vjeruje da u ljudima postoji ono dobro.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Vjerujem u ono dobro u ljudima'

- Kad ne bih vjerovao da se dobro dobrim vraća, to ne bi bilo dobro. Zato vjerujem u ljude i ono dobro što u njima postoji - kaže pjevač koji se najviše razočara kad ga na koncert nije došlo poslušati onoliko publike koliko je on očekivao. Ni nakon gotovo 30 godina karijere nije se zasitio svog posla.

'Ovaj posao radim iz ljubavi, bez toga se ne može pjevati'

- Ima i trenutaka kad bih najradije ostao doma, s godinama to dođe. No, ovaj posao radim iz ljubavi. Bez toga se ne može pjevati. Kad se umoriš, onda se odmoriš i kreneš ispočetka - zaključio je Halid koji će ove subote nastupiti u Čakovcu, a već u petak, 21. ožujka, poslije četiri godine, njegovi obožavatelji opet će ga moći slušati u  Areni Zagreb.

Pjevač je otkrio kako je navikao izbivati iz kuće, ali i da je njegova žena navikla čekati ga te da njima to nije ništa neobično. Zajedno izađu u posebnim prilikama, a cijela obitelj trenutačno se veseli dolasku prinove u obitelj. Njegov Dino (35), sin jedinac, i supruga Mahira (30) tijekom ljeta postat će roditelji.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Luzern 15.03.2014.

    nevjerujem da ceka sama ali nema veze:)

  • mrTrobec 14.03.2014.

    Čeka žena, a Mujo joj pravi društvo.Znaš onu,uđe Fata u magazu sama,za njom uđe Mujo,zamandali vrata.

  • kung fu panda 14.03.2014.

    ko bi reko čuda da se dese pa Miljacka mostove odnese.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare