To je to što me zanima!

Halle Berry blista i u 52.: 'Njoj godine predstavljaju samo broj'

Glumica svoj izgled nije htjela prepustiti slučaju, pa je počela paziti na prehranu i baviti se fitnessom. Svoje recepte objavljuje na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Glumica Halle Berry danas je napunila 52. godine, a i dalje izgleda kao da u pedesete nije ni zakoračila. Često svoje pratitelje na društvenim mrežama časti fotografijama na kojima pokazuje svoju vitku liniju. Pokazala je kako izgleda u kupaćem, a također i redovito obavještava svoje fanove da se gotovo svakodnevno bavi sportom. 

Dan prije rođendana, odlučila je svoje fanove razveseliti golišavom fotografijom i još jednom dokazati da i u 52. može izgledati, kako brojni ljudi kažu, i do 20 godina mlađe nego što je. Obožavatelji su zaključili da su 'za nju godine samo broj'.

Halle nije tipična pedesetogodišnjakinja. Za razliku od većine žena njezinih godina, ona svoj izgled nije htjela prepustiti slučaju, pa je počela paziti na prehranu i baviti se fitnessom. Svoje recepte objavljuje na društvenim mrežama kako bi potaknula i druge da se zdravo hrane, a s pratiteljima dijeli i koje vježbe izvodi. 

Mnogi su ju pitali što ju motivira da živi takvim životom, a odgovorila im je da ju potaknu fotografije drugih i kako njihovo tijelo izgleda, pa i ona želi isto to. Međutim, to nije jedini razlog zbog kojeg se zdravo hrani i trenira. 

POKAZALA OMILJENU POZU Halle Berry daje 'instrukcije' iz joge: 'Rastezanje je jako bitno'

- Vježbam i zbog svoje djece, Nahle (10) i Macea (4). Želim vidjeti svoje unuke, a isto tako i biti djeci uzor, te im pokazati da i oni trebaju živjeti zdrav život - izjavila je Halle. Dodala je da vježba pet dana tjedno, a ima i 'partnera' s kojim odradi pola tih treninga. Peter Lee Thomas vježba s njom već više od dvije godine, te je za magazin People rekao da glumica ima disciplinu i snagu kao joj je 25. 

Halle se u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje na crvenom tepihu, ali kada se pojavi, kako je sama rekla na dodjeli nagrada NAACP Image u Pasadeni, zasjeni ostale zvijezde. Svojim performansom u filmovima osvojila je čak 43 nagrade, od čega i jedan Oscar za glavnu ulogu u 'Monster's Ball', te je time 2002. postala prva Afroamerikanka koja je nagrađena Oscarom.

Sljedeće godine će zablistati na ekranima u jednoj od glavnih uloga trećeg dijela Johna Wicka čiji je redatelj Chad Stahelski (49). 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Sigourney 15.08.2018.

    Crnkinje stare jakooo sporije .I to se vidi .A ako je u formi onda je to Halle B.

  • delaware 15.08.2018.

    još da snimi kakav dobar film. wick 3 će biti smeće, a što drugo možeš očekivat od filma u kojemu je ona. glumice koje rasturaju na kino blagajnama ne trebaju ovakva naslikavanja.

  • viki68 15.08.2018.

    Žena drži do sebe i do svog tijela...

Komentiraj...
Vidi sve komentare