To je to što me zanima!

Halle Berry pokazala tetovažu kojom je ukrasila cijela leđa...

Odjevena samo u blještavu suknju, holivudska glumica polugola je pozirala ispred štednjaka, a njezine pratitelje objavljena fotografija u potpunosti je 'raspametila'
Vidi originalni članak

Tko kaže da ja nisam morska sirena, napisala je na Instagramu američka glumica i oskarovka Halle Berry (52) pa usput pokazala novu tetovažu. Holivudska glumica otkrila je potpuno gola leđa i 'umjetninom' se pohvalila svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Odjevena samo u blještavu suknju, glumica je pozirala ispred štednjaka, a njezine pratitelje objavljena fotografija u potpunosti je 'raspametila'. Imali su samo pozitivnih komentara.

- Izgledaš odlično, tetovaža ti je predobra - samo je jedan od mnogih komentara njezinih oduševljenih obožavatelja, a bilo je i onih koji su osim tetovaže, primijetili i njezina dobro definirana leđa. 

- Leđa su ti preseksi, vidi se da redovito vježbaš i treniraš - dobacio joj je jedan pratitelj, a njegov komentar komentar lajkalo je više od stotinu ljudi.

KRALJICE CRVENOG TEPIHA Halle Berry (52) bez grudnjaka 'ukrala' svu pažnju na dodjeli

Svojom zavidnom linijom nedavno je oduševila i na dodjeli Zlatnih globusa. Naime, Halle je za crveni tepih odabrala crvenu haljinu uskog kroja koja je tako još dodatno naglasila njezin dekolte, ali i obline po kojima je i inače poznata, naročito muškom dijelu njezinih obožavatelja. 

Pratite nas na našem Instagram profilu

SJEĆATE LI JE SE? Najljepša djevojčica na svijetu opet proglašena najprivlačnijom, izrasla je u pravu krasoticu

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 25.04.2019.

    Savršena žena...

  • Ljenjuškanje 06.03.2019.

    Kad uđes u 50te i ponoriš...

  • cicmic 05.03.2019.

    Šta ti je to trebalo jadna ti majka!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare