To je to što me zanima!

Halle je zbog gigantskih grudi nominirana za Zlatnu malinu

Glumica je nominirana za Zlatnu malinu u kategoriji najgore glumice zbog uloge u filmu 'Movie 43' koji obiluje scenama golotinje i u kojem pokazuje gole grudi
Vidi originalni članak

Oskarovki se ponovno smiješi Zlatna malina koja se svake godine, samo dan prije dodjele Oscara, dodjeljuje za najgora filmska i glumačka ostvarenja u godini. Halle Berry (47) nominirana je za najgoru glumicu zbog uloga u filmovima 'The Call' i 'Movie 43' u kojem je pozirala s gigantskim grudima. Riječ je o filmu koji obiluje psovkama i scenama golotinje u kojem je glumica u jednoj od scena skinula majicu i dojku stavila u zdjelu s umakom.

Redatelj Peter Farrelly priznao je da se pribojavao njezine reakcije kada joj je rečeno što mora napraviti. 

- Bojao sam se da ne odustane od te scene jer sam znao da je pretjerana. No ona na to nije ni pomislila već je samo zaključila da je scena 'premekana'. Stoga smo joj predložili nekoliko rješenja koja nisu bila u scenariju, a ona je naposljetku iznenada uronila golu dojku u zdjelu umaka - rekao je redatelj.

Majci djevojčice Nahle Aubry i dječaka Macea Roberta Martineza pripala je 2005. godine Zlatna malina za film 'Žena mačka' kada se i osobno pojavila na dodjeli kako bi preuzela nagradu. 

- Nikada u životu nisam mislila da ću biti ovdje i uzeti Zlatnu malinu. Nisam težila biti ovdje, no hvala vam. Kada sam bila dijete, majka mi je uvijek govorila: 'Ako ne znaš gubiti, nema šanse da možeš biti pobjednica' - rekla je Halle koja je 2002. godine za ulogu u filmu 'Monster's Ball' dobila Oscara.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • bojan1982 05.02.2014.

    e bome oa se ima cime i pohvaliti nema se cega sramiti :D

  • ojdimidojdimi 24.01.2014.

    treba doktora hitno.............

  • greeneyemonster 19.01.2014.

    hahahah ciceki su teži od nje same

Komentiraj...
Vidi sve komentare