To je to što me zanima!

Han Solo, Leia i Luke vraćaju se u novim 'Ratovima zvijezda'

Nakon mnogo 'šuškanja' napokon je potvrđeno da će se u novim 'Ratovima zvijezda' pojaviti dio originalne glumačke postave filma. Obožavatelji serijala su oduševljeni
Vidi originalni članak

Redatelj J. J. Abrams (47) potvrdio je da ćemo u filmu 'Ratovi zvijezda: Epizoda VII' gledati Harrisona Forda (71), Carrie Fisher (57) i Marka Hamilla (62) kao Hana Soloa, princezu Leiu i Lukea Skywalkera.

Vijest su s oduševljenjem prihvatili svi obožavatelji filmskog serijala, a svoje oduševljenje nije mogao sakriti ni sam redatelj.

- Jako smo uzbuđeni što napokon možemo objaviti cijelu glumačku postavu za novi film. Uzbudljivo je i nevjerojatno gledati omiljenu originalnu glumačku postavu i nove glumce kako su se skupili da još jednom udahnu novi život ovom serijalu - rekao je Abrams u službenoj izjavi.

Osim Hana, Leie i Lukea, u 'Epizodi VII' pojavljuju se i C-3PO, R2-D2 i Chewbacca. Nova lica u filmu bit će John Boyega, Adam Driver, Domhnall Gleeson, Oscar Isaac, Daisy Ridley, Andy Serkis i Max von Sydow.

Film se u kinima očekuje u prosincu 2015. godine.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • Goldfinger_1 01.05.2014.

    Neznam zašto neki spominju Jabbu the Hut kao glavnog negativca, ako je u zadnjem nastavku zadavljen i brod mu je eksplodirao.

  • londoner_1 30.04.2014.

    morat će i letjelice prilagoditi jer ni jedan od njih više ne stane u stare :)

  • user_256917 30.04.2014.

    Dzordz Lukas ninada i nije voleo ovaj serijal radio ga je samo zbog para... Zato ga je i prodao a nama ostaje samo da se nadamo da ce nastaviti sa necime slicnim kao sto je ranije bilo :) a sto se Sith Lordova tice ovek se nadje neki novi :p tu kraja nema. Ako ste gledal neke crtane i i igrali neke igre a ne samo blockbuster filmove shvatate kolko tu prostora ima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare