To je to što me zanima!

Hana Huljić Grašo po prvi put u javnosti nakon rođenja Albe

Prošli mjesec glazbenica nam je ispričala kako se osjeća u ulozi majke i priznala da joj se sviđa te da je dobro. S obzirom da je tada prošlo mjesec dana od poroda još uvijek su se navikavale na novi raspored spavanja
Vidi originalni članak

Glazbenica Hana Huljić (31) u utorak se prvi put pojavila u javnosti nakon rođenja kćerkice Albe povodom svečane dodjele europskih nagrada za filmsku glazbu Camille Awards u Splitu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hana je za ovu priliku zasjala u narančastoj haljini i pokazala sjajnu liniju samo dva mjeseca nakon porođaja. Kao i uvijek, ostala je vjerna minimalnoj šminki i svojoj kovrčavoj dugoj kosi.

Glazbenica je stigla u društvu svojih roditelja Tončija (60) i Vjekoslave (59), te starijeg brata Ivana Huljića (34), a čini se da je njen suprug Petar Grašo (46) ostao kod kuće s malenom Albom.

Podsjećamo, djevojčica je prije dva mjeseca došla na svijet carskim rezom, a njezin tata Tonči je iz Stanića stigao u Split kako bi bio s kćeri i zetom. Dok je Hana imala trudove, Grašo je bio na zagrebačkom aerodromu jer se netom prije vratio iz Sjeverne Makedonije. Sjeo je u auto i pohitao prema Splitu.

VRIJEDNO PRIZNANJE Na dodjeli nagrade Camille u Splitu pojavila su se brojna lica, ali svu pozornost ukrali Huljići

Kad su mama i kći napuštale splitsko rodilište, Petar ih nije mogao dočekati jer je nastupao. Nakon svirke Grašo je doputovao iz Komiže do Splita samo kako bi je poljubio.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • DennisAustralia 28.09.2022.

    Grašo osta cuvat malu Albu ...aprililili

  • japanokinezjapano 28.09.2022.

    Bogami Grašan tu ima šta da mijesi, komotno može ići raditi u neku pekaru gdje je sve ručno. Kod Danijele ne bi mogao raditi ni na manuelnom traženju stanica na radiju iz 1959. godine.

  • ludivarazdinec 28.09.2022.

    ova desna bi mu bolje priličila....

Komentiraj...
Vidi sve komentare