To je to što me zanima!

Hana o ženama nogometaša: Što ste vi, ništa niste napravile

Voditeljica je i ranije dizala prašinu zbog svojih izjava. Sada je 'oplela' po suprugama slavnih sportaša koje su se 'samo poznato i bogato udale' bez da su same poznate po nečemu
Vidi originalni članak

Voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković (32) pred kamerama Nove TV nije birala riječi za žene koje su u braku s nogometašima. Govoreći o sve većem broju razvoda na domaćoj sceni, Hana je izjavila da postoji mogućnost da 'danas nema iskrene ljubavi'. 

- Danas imate masu žena u Hrvatskoj koje nisu ništa napravile u svom životu osim što su se bogato i poznato udale. One su žene od... Dakle što ste vi? Ništa nisu napravile u svom životu niti se možete staviti neku titulu pored njih nego supruga nogometaša. Ako je to titula ja bih se zapitala stvarno - rekla je Hana koja se ,sudeći prema njenom Instagramu, druži sa suprugom Juniora Fernandesa, Martom. 

Voditeljica je i ranije 'dizala prašinu' zbog svojih izjava, a ljetos je napala plus size manekenku Luciju Lugomer koju je javno prozvala 'da nije manekenka, nego je samo debela'. Lucija joj je odgovorila, a ubrzo je nastao mini estradni skandal te je potaknuo raspravu o standardima ljepote. 

Idi na 24sata

Komentari 135

  • Okokokok8 14.11.2017.

    Ima pravo. Premda nikad nisam čula za nju.

  • pernica 31.10.2017.

    da se ona uspila udat za nogometaša ovo ne bi trabunjala , ljute me žene koje misle da su netko i nešto a ne vide pravu sliku sebe , ona stvarno za sebe misli da je najljepša , najzgodnija , najpametnija itd , zato i daje ovakve izjave . dobro je biti samouvjerena i voljeti sebe , ali ovo je ipak previše ! šta je ona napravila ? otkrila lijek protiv dosade ili ? slikaje se po cili dan, ima kao neki blog i to je njoj uspjeh života ? cila je plastična sa tonu šminke na sebi , vuče fotografe , šminkere, frizere za sobom i zaradi neki novac s tim blogom i misli da je to uspjeh :P

  • dara1978 30.10.2017.

    Bože dragi kome se sve danas daje medijska pažnja pa prije 20-ak godina ovakvi bi bili sprdnja za tv

Komentiraj...
Vidi sve komentare