To je to što me zanima!

Hana: 'Ovo mi je prvo ljeto bez parea, pa se šepurim po plaži'

Vježbam tri puta tjedno, idem u novootvorenu teretanu u kojoj imaju puno novih sprava, a uzela sam i program polu-individualnih treninga, rekla je simpatična Hana
Vidi originalni članak

Bivša kandidatkinja showa 'Život na vagi', Hana Sokač ne odustaje od zdrave prehrane i tjelovježbe. I ne samo to, priznaje da joj je ovo prvo ljeto bez parea.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vježbam tri puta tjedno, idem u novootvorenu teretanu u kojoj imaju puno novih sprava, a uzela sam i program polu-individualnih treninga - rekla je za RTL Hana, koja svoju prehranu bazira na povrću i voću, a napravila je i sladoled od grčkog jogurta i banane.

- Sve baziram na voću i povrću, a u kuhinji radim čuda! Napravila sam super sladoled – samo smiksajte bananu i pomiješajte jogurt te ostavite u ledu 24 sata - otkrila je jedan od svojih recepata simpatična Križevčanka koja, priznaje, sada ima savršenu medicinsku sliku. 

- Doktor je bio oduševljen, a i ja sam jer sam stopostotno zdrava! Lako se krećem, osjećam se zdravo i sretno - kaže Hana koja je dio ljeta već provela na moru, u Malinskoj, gdje je po prvi put u životu na plažu došla bez parea - dodala je.

- Mogu vam reći da je ovo prvi put da se nisam odmah, što prije, zaletjela u more, nego sam se čak i šepurila po plaži prije ulaska - smije se bivša kandidatkinja showa, otkrivajući da za dva tjedna pokreće i svoj YouTube kanal na kojem će odgovarati na razna pitanja svojim pratiteljima kojih, kako kaže, ima preko tri tisuće.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Mariana C 29.10.2017.

    Šepurila se po plaži?Već si je umislila da je mršava kao one anoreksične manekenke,a još im nije niti do koljena

  • IvančicaMaković 14.07.2017.

    Bravo za tebe Hana..no, moram ti reći da ishrana bazirana na voću i povrću nije ono što će te dovesti do idealne težine.Do toga možeš doći samo potpunom promjenom u prehrani i malim porcijama.Nećeš smršaviti ako ćeš dnevno jesti 2 kg banana :) Najvažnije od svega je što me uvijek čudilo :kako si ljudi mogu dopustiti 70 ili 80 kg viška? Koji to roditelji mogu dozvoliti djetetu da se prežderava ??? Dobri? Niti govora

  • losangelesconfidential 14.07.2017.

    bravo mala, bravo :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare