To je to što me zanima!

Hana: Paris Hilton? Pa ja nisam ni plava ni glupa...

“Profesorica sponzorstva” tvrdi kako žena koja ne zarađuje nije sposobna ni bogato se udati. Sretno je zaljubljena, no o svojem dečku ne želi govoriti
Vidi originalni članak

Ne smatram se starletom jer sam diplomirala novinarstvo. Ne volim da me uspoređuju s paris Hilton jer nisam ni plava ni glupa - rekla je voditeljica “Red Carpetova” rubrike “Savjetovalište za sponzoruše” Hana Hadžiavdagić (25), djevojka koja javnost zabavlja fotografijama u toplesu te ljubakanjem sa ženama.
- Da volim oba spola, ne krijem. Volim lijepe ljude oko sebe, ali opredijelila sam se za muškarce i nikad ne bih bila u ozbiljnoj vezi sa ženom. Nisam lezbijka ako se poljubim s prijateljicom - ističe Hana, koja tvrdi da su mnogi ljubomorni na nju. Dolazi iz Sarajeva, grada za koji kaže da ne voli ništa što je iznad prosjeka. Ona je rođena u bogatoj obitelji i misli da je zato češće na udaru kritika nego drugi. Homoseksualci su joj najbolji prijatelji zato što je, za razliku od žena, nisu iznevjerili. Voditeljica je sretno zaljubljena, a o svojem dečku ne želi govoriti jer se boji “zlih jezika”. Muškarac je može osvojiti spontanošću i inteligencijom, a nikako dobrim autom i novcem jer toga ima napretek. Hana ističe da nije kompleksašica te da ne pada isključivo na marke, ali ne voli jeftin stil.
- Užasno mi je vidjeti izblajhanu kosu, jeftine ekstenzije i duge nokte. Šokira me koliko je sponzoruša u Zagrebu - kaže Hana, koja se ne smatra takvom. Razgovor o sponzorušama je posao koji je zabavlja. Ne smatra se lijepom već atraktivnom.
- Operirala sam grudi ne zato što su bile male nego sam htjela veće - kaže Hana, koja je nedavno u zagrebačkom narodnjačkom klubu Diamond proslavila rođendan. Tulum je platila 7000 kuna, a sebi je darovala Louboutinove cipele. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • N_G 08.11.2009.

    Kod nas u Sarajevu se za Zurnalistiku, ustvari opcenito FPN kaze da se tamo moze PASTI SAMO NA STEPENICAMA :) Zavrsavaju ga i gluplji od nje

  • webasto 08.11.2009.

    malo je širila noge i vidi vidi, evo diplome...

  • iklica 08.11.2009.

    danas svaka šuša može bit na TV, u šta ide ovaj svit !!!!!!!!!????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare