To je to što me zanima!

Hana prije dvije godine slavila Božić s Grašinom kuglicom na boru i uz njegovu hit pjesmu

Za ljubav između Petra Graše i Hane Huljić se doznalo u listopadu prošle godine, a plod svoje ljubavi su potvrdili sretnim vijestima da očekuju prinovu. Ipak, čini se da glazbenica blagdane ni prije nije mogla zamisliti bez sadašnjeg partnera
Vidi originalni članak

Hana Huljić (31) je točno prije dvije godine za vrijeme božićnih blagdana na Instagram Storyju snimila božićno drvce koje je bilo ukrašeno kuglicama, od kojih se definitivno najviše isticala ona u obliku njenog sadašnjeg partnera Petra Graše (45), dok je u pozadini svirala njegova pjesma 'Fritula'.

POGDEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Traje li ova romansa zaista od listopada ili su simpatije postojale i ranije, pitaju se mnogi pratitelji para, a čini se da glazbenica blagdane ni prije nije mogla zamisliti bez svog sadašnjeg partnera.

Vijest o trudnoći Hane Huljić brzo se proširila portalima i društvenim mrežama, a potvrdila ju nam je i Martina Podgorski, voditeljica komunikacije Petra Graše.

UZBUĐENI SU I JEDVA ČEKAJU BEBU Slatko iščekivanje Hane i Graše: Još ne znaju je li curica ili dečko

- Informacije o trudnoći Hane Huljić su točne. Obitelj i prijatelji iznimno su sretni. Kao to znate Hana i Petar su uvijek, a i dalje će se truditi koliko je moguće sačuvati svoju intimu podalje od očiju javnosti - rekla nam je. 

POGLEDAJTE TRAILER ZA NOVU SERIJU 'TARIK I BUKI':

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Suncokretic 17.01.2022.

    Je l' Djokovic sletio u Bg?

  • Ispičutura 16.01.2022.

    Grašo prešao sa kitovanja Rađe na kitovanje mlađe....ahahaha

  • Beatrixx 15.01.2022.

    To samo znaci da ima los ukus za glazbu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare