To je to što me zanima!

Hana u bikiniju pokazala nove grudi: S Goranom je na odmoru

Goran i Hana su još prije trebali otići na godišnji odmor, ali nikako nisu mogli odgoditi poslovne planove. Goran je pokrenuo novi projekt, a Hana ga je javno pohvalila na Instagramu
Vidi originalni članak

Prvi hrvatski 'Gospodin Savršeni' Goran Jurenec (39) i njegova djevojka Hana Rodić (22) uhvatili su vremena za odmor i otišli u Biograd na Moru. 

Hana je na društvenim mrežama objavila da se ona i Goran nalaze na Jadranu, točnije u mjestu gdje Goran ljetuje cijelog svog života. Osim u Biograd na Moru, posjetili su Zadar. 

Rodić se skinula u bikini kojim je pokazala nove grudi koje je operirala krajem lipnja u Turskoj. 

- Goran je oduševljen. Jako je zadovoljan rezultatom. Pa koji bi se muškarac bunio kad bi mu djevojka povećala grudi, zar nije tako? - rekla nam je Hana nakon operacije.

Inače, Hana preferira osamljene plaže i mjesta na kojima nema puno ljudi. Često tamo provodi vrijeme. 

- Preferiram pješčane plaže sa što manje ljudi. Volim tamo provesti cijeli dan - govori Hana koja nema ništa protiv sunčanja u toplesu. 

Goran i Hana su još prije trebali otići na godišnji odmor, ali nikako nisu mogli odgoditi poslovne planove. Goran je pokrenuo novi projekt pod nazivom 'G-FIT'. 

- Bravo, ljubavi - pohvalila ga je Hana na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • ZEUS_4 05.09.2019.

    Cim u komentarima spomenes ime Hana ili Nives odmah dobijes zuti od naseg dragog ADMINA. Mora da su mu nesto u rodu dok tako stoji iza njih. O te dvije cedro moras samo lijepe komentare napisati ili te odmah blokiraju. A tek kada spomenes onu estradnu umjetnicu Avu ili Kerleusu negineti zuti, a mozda i crveni. Blago nama s takvim.

  • ZEUS_4 05.09.2019.

    Moj dobri ADMINE da nije Hane i zutih kartona od cega bi ti zaradio svoju placu.

  • Boljšoj 04.09.2019.

    Alan Ford 21 stoljeća

Komentiraj...
Vidi sve komentare