To je to što me zanima!

Hana 'zakuhala' situaciju: Jana i Miro spavali su u kamp kućici

Goran i Hana trebali su izabrati par koji će odlučiti tko će spavati u kućici. Hana je, stoga, to 'pravo' dala Danijeli te njoj i Josipu osigurala da postanu omraženi...
Vidi originalni članak

Goran Jurenec (39) i Hana Rodić (21) naspustili su show 'Superpar' u protekloj epizodi. Hana je vrlo brzo shvatila da ju ne podnose ostali natjecatelji. 

'SUPERKRAH' Hanu i Gorana izbacili iz kuće: 'Danijela me je baš razočarala'

- Ne volim se previše nametati u društvu u kojem se ne osjećam dobro - rekla je Hana koja je ipak bila razočarana ishodom. Osim što je plakala, shvatila je da su ukućani dvolični. To se posebice odnosilo na Danijelu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moje je mišljenje da ta cura mora stat' na loptu - rekla je Danijela.

A Hana joj je onda smjestila. Goran i ona trebali su izabrati par koji će odlučiti tko će spavati u kućici. Hana je, stoga, to 'pravo' dala Danijeli te njoj i Josipu osigurala da postanu omraženi. Odmah po njihovom odlasku iz kuće, to se i dogodilo. Budući da neće biti 'Superpar', drugima su zakuhali 'superkrah'.

'SUPERPAR' JOJ NIJE SJEO Hana: Nisam osjetila Goranovu podršku, sva sam se pogubila...

Danijela i Josip poslali su Janu i Miroslava u kamp kućicu. 

- Koliko vam je Hana platila za to? - odmah je komentirala Jana, a Miroslav je dodao: 'Lizali ste im du*e 14 dana, a danas ste se okomili na njih.'

Premda Hana i Goran više nisu u vili, ostali kandidati i dalje ne prestaju pričati o njima. A najbolji zaključak o cijeloj situaciji imao je najstariji kandidat.

-To su dječje igre i Badi i meni je to smiješno gledati sa strane. Te neke začkoljice, tko je što, zašto i zbog čega… Mala Hana je pametna, vidite što je napravila. Hana, svaka ti čast! - zaključio je Toca.

Idi na 24sata

Komentari 149

  • tiha voda_492 12.04.2019.

    Ne izgleda Hana toliko loše koliko se na prvu čini dobra je ona cura

  • l.jak08 11.04.2019.

    Davor i tina su prejaki😂

  • tusampjeseice 11.04.2019.

    Ok,izletili su van .i to je to.napokon mir od cmizdrenja i histeriziranja.Nema potreba da vise pisete o njima. Pisite o drugim kandidatima.Goran i Hana su proslost.ajmo dalje.Njihovi fanovi nek ih prate na njihovim instagramima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare