To je to što me zanima!

Hana Huljić Grašo nam otkriva čari majčinstva: 'Dobro sam...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kada je Hana dobila trudove, Grašo je bio na zagrebačkom aerodromu jer se netom prije vratio iz Sjeverne Makedonije. Sjeo je u auto i pohitao prema Splitu
Vidi originalni članak

Svaki dan čitam nešto novo o Petru i meni, pa sam prestala reagirati, priča nam pjevačica Hana Huljić (31), koja je ljubav s kolegom i simpatijom iz mladosti, glazbenikom Petrom Grašom (46), okrunila brakom u veljači ispred 30-ak najbližih članova obitelji, prijatelja i kumova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hana je tad bila u drugom stanju, a par se na vječnu ljubav zakleo u crkvi svetog Dominika. Zbog epidemiološke situacije skratili su popis gostiju, a tad se pričalo kako planiraju drugu veliku svadbu krajem ljeta, u jesen ili na zimu.

KONCERT NA STRADUNU Hana se s kćeri Albom vratila kući iz rodilišta, a zaposleni tata Grašo zapjevao je u Dubrovniku

Gospođa Grašo opovrgava te navode.

- Iskreno, ne znam otkud te riječi više izlaze. Ne planiramo drugu svadbu - govori.

A kako joj se sviđa uloga mame?

- Sviđa mi se. Dobro sam. Malo je sad smirujem jer ima grčeve. Pokušavam da zaspi - smije se Hana dok se u pozadini čuje mala Alba.

Djevojčica je prije mjesec dana došla na svijet carskim rezom, a njezin tata Tonči Huljić (60) je iz Stanića stigao u Split kako bi bio s kćeri i zetom. Dok je Hana imala trudove, Grašo je bio na zagrebačkom aerodromu jer se netom prije vratio iz Sjeverne Makedonije. Sjeo je u auto i pohitao prema Splitu.

Kad su mama i kći napuštale splitsko rodilište, Petar ih nije mogao dočekati jer je nastupao. Nakon svirke Grašo je doputovao iz Komiže do Splita samo kako bi je poljubio.

- Nije bilo teško, hvala svim ljudima na podršci, prijateljima i svima koji se raduju zbog nas. Uspio sam poljubiti kćerkicu, svirao sam u Komiži i stigao taksijem u 4 ujutro da bih je vidio - rekao je Grašo za "In Magazin", a otkrio je i što će mu kći slušati.

- Slušat će ono što je najvažnije za svako dijete, pa tako i za moje dijete, glasove onih ljudi koji je vole - dodao je.

IMAO JE NASTUP Grašo se oglasio prvi put nakon rođenja kćerkice: 'Taksijem sam stigao u 4 ujutro i poljubio je'

Večer kad je Hana rodila, Tonči je pozvao dobrog prijatelja Joška Čagalja - Jolu (50).

- Tu večer odmah su me pozvali kod njih doma, bili su doslovno najuži članovi obitelji. Nazvao me Tonči i rekao: 'Ajde, dođi, ti si član obitelji. Dođi da se izgrlimo, izljubimo'. I onda sam išao čestitati i, eto, popili smo bocu vina - rekao je Jole i dodao:

- Ja sam zadnjih nekoliko dana bio na putu, ali kad mama malo dođe k sebi, pa ćemo na babinje. Najbitnije je da je dijete živo i zdravo, svi su zadovoljni, sretni, presretni. 

POGLEDAJTE VIDEO: VJENČANJE GRAŠE I HANE

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Templo 25.08.2022.

    Nisam imao zeludca citati tekst, vec su me naslov i fotka bacili u depru!

  • Cicinakitu6 22.08.2022.

    E hana, jel tebi neka bolest napala vid, graso star, oronuo za tebe... A otkrivas cari samohrane majke

  • 19.08.2022.

    sad mogu normalno kroz dan,kad znam da si ti dobro!

Komentiraj...
Vidi sve komentare