To je to što me zanima!

Hanka: Doma se ne vraćam bez vreće poklona za unučicu Širin

Obje sam ih se jako zaželjela, a posebno Širin. Bit ću nekoliko dana kod njih, a onda nastavljam s koncertima. Širin je dobila mnogo poklona, a posebno joj se svidjela haljinica za princezu, rekla je Paldum
Vidi originalni članak

Nakon što je odradila turneju po Australiji, kraljica sevdaha nije žurila kući. Imala je let iz Australije preko Dohe, gdje žive njezini bliski prijatelji. Četiri dana provela je na ugodnih 30 stupnjeva i u Kataru se, kaže, dobro odmorila.

HRABRA PJEVAČICA Oporavlja se: Paldum operirala čukljeve da bi lakše plesala...

- Pomislila sam, kad sam već tu, zašto se ne bih malo zadržala i uživala. Ugostio me moj dobar prijatelj, koji je ujedno i moj veliki obožavatelj. Posvetio mi je četiri dana i sa mnom obilazio znamenitosti Dohe – rekla je Hanka Paldum (61), koja se oduševila i katarskim specijalitetima. Čim se vratila u Sarajevo, posjetila je kćer Minelu i unuku Širin (3).

- Obje sam ih se jako zaželjela, a posebno Širin. Bit ću nekoliko dana kod njih, a onda nastavljam s koncertima. Širin je dobila mnogo poklona, a posebno joj se svidjela haljinica za princezu - rekla je Paldum. 

KRALJICA SEVDAHA Pomislila sam: 'Kako ću pjevati kad moram žalovati za ocem'

Kraljica sevdaha uskoro će dobiti i drugo unuče. Još ne zna spol bebe, a kaže da joj je važno samo da bude živa i zdrava. Voljela bi da se beba rodi na njezin rođendan, 28. travnja. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • helidon 28.03.2018.

    Živi kao podstanar u Njemačkoj a svoj stan izdaje.

  • vjekoslavkatalina 28.03.2018.

    on je zamislja od prije cetrdesetak godina...njegova generacija..tssss

  • Tigar 74 28.03.2018.

    Hehehe..gledam Kiću kako dere bećarce, na nekom derneku, a onda krenu Hankina usta naricati o zelenim očima.. Kićo je kralj.. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare