To je to što me zanima!

Hanka Paldum o nesreći: Bog je učinio da sletim kod Križa

PRST SUDBINE Hanka se sudarila pokraj Ivanić-Grada, kod malog mjesta za koje smatra da je bio znak jer ne može shvatiti kako je izgubila kontrolu nad vozilom
Vidi originalni članak

Ne znam što me natjeralo da skrenem u ogradu. Nisam tražila glazbu na radiju niti sam kopala po stvarima na suvozačevu sjedalu nego sam gledala kamo vozim. Pala mi je koncentracija i odjednom sam vidjela kako mi auto udara u lijevu ogradu, zatim u desnu pa sam se dvaput okrenula.

Ispričala nam je to pjevačica Hanka Paldum (58) nakon teške prometne nesreće, iz koje se izvukla neozlijeđena. Sudarila se na autoputu A3, pokraj mjesta Križ u blizini Ivanić-Grada. Išla je u Zagreb, dogovarati detalje o svom koncertu koji će početkom travnja imati u KD Vatroslav Lisinski.

- Ajme, hvala Bogu da me čuvao. Ne mogu vjerovati da sam se i ja sudarila na tom ukletom autoputu, gdje su stradali moji kolege, Emir Hadžihafizbegović, Toše Proeski i glumica Dolores Lambaša. Ne znam što je s tom cestom, ali to nije normalno. Vidjela sam znak Križa i kad bolje promislim to je bio neki znak s neba - smatra Paldum.

Dodaje da ju je to asociralo na križ na grobu, ali Bog ju je ipak čuvao. Smatra da je odlična vozačica koja vozi već tridesetak godina i svi je, kaže, hvale jer je oprezna u prometu.

- Nisam vozila brzo i bila sam vezana. Izašla sam iz smrskanog auta i odmah se zaustavio muškarac koji me pitao treba li mi pomoć. Ma kakva pomoć, ja sam imala osjećaj da sam se sparkirala, a ne napravila totalku - kaže Hanka.

Idi na 24sata

Komentari 119

  • SandraEx Herman 26.02.2015.

    samo me zanima gdje ima na autoputu kod Križa lijeva i desna ograda???

  • Aqamarinne 23.02.2015.

    Nešto nije u redu sa tom dionicom ceste kada svako malo netko strašno nastrada na njoj (nisu svi baš pijani, nadrogirani ili da zaspu dok voze i svejedno dožive neku nesreću)..Nije mi jasno zašto netko tko se bavi našim auocestama HAC ili netko drugi nije išao raditi nekakove analize vezane uz taj dio ceste, sigurnost, opasnosti itd.. Ne znam kaj sve spada u to, ali trebali su to proanalizirati i dati obavijest svima vozačima, da kada dođu na taj dio autoceste da voze maksimalno oprezno zbog mogućih nedostska/opasnosti koje se kriju na toj dionici..

  • maracmarac 23.02.2015.

    a di je alah u svoj toj prici nestao

Komentiraj...
Vidi sve komentare